Jo? A kde tu genocidu údajně propaguju?
Tobě regulerně hráblo. Píšeš tu o propagaci genocidy, a najednou o tom, ať se srovnám s tím, že je Max nejlepší? Běž si lehnout na psychiatrii, očividně to potřebuješ
Obecně vládne shoda, že Verstappen stejně jako v Brazílii podal mimořádný výkon, na který konkurenti prostě nestačili. Japonsko bylo opět o pilotovi.
Hogr už zase vyšiluje. Nějaký den, kdy bude ten kluk v klidu? Co myslíš?
No tak ty tam nemáš očividně ani nasraný😀
A kdo má v hlavě nasraté?
Hitler z Gazy očividně, a multi ban Jos samozřejmě též
Píšu tady něco tak strašnýho aby mě uražel multiban?
Ne, ale multiban je labilní buran, kterej uráží, protože neunese normální argumenty, tak se snaží jen shazovat a urážet. Stejně tak by mě zajímalo, kde tu propaguju genocidu, jak píše @Bretnix , protože zrovna on tu sharoval fotky zraněných z Gazy, a neustale o genocidě píše.
Tak ty mě obviníš z toho, že tu propaguju genocidu, a když se tě zeptám kde, tak nereaguješ? Co si o sobě vůbec myslíš?
Hogr, to už je genocida češtiny, milé fórum. “sharovat”, Jungmann se obrací v hrobě. Ta fotka měla samozřejmě ukázat bestialitu izraelského počínání, nikoli ho propagovat, jak pochopil každý, kdo umí číst.
Klid, Hogre, klid, zabíjet se bude dál, můžeš být happy.
Kde ji propaguju, dolož to, nebo se omluv
No jo no, Piastri to pokazil v T2, tak se tady očekává, že budem z Verstappena dělat Boha všichni za tu Q.
Ja ti nevim Karle, mozno ked Alonso vyhra #33? Ale to tu bude striekat ako nikdy. Mozno ked Alonso leavne F1? To tu zas bude full focus hejt Maxa a RB. Neviem, nenapada mi.
Od jeho registracie tu nebol jediny den, kedy by do niekoho nevyryval, nehadal sa, neslovickaril a nebol za tsitsinu. Teda krivdim mu, boli tu dni, ked mal ban, vtedy tu bol klud. Ale hned po ukonceni banu sa sem prisiel vyventilovat ako abstinent, ktory sa po rokoch napije.
Ale vidim, ze chlapci radi spolu kecaju o nas. Len neviem, kde diskutuju o F1.
Však ty si s banem nevydržel ani 20 minut, a jako největší závislák si tu zase zesral diskuze🤡
Tak nemusím dokazovat, že jsi hloupej lhář, to dokazuješ denně, třeba teď. Kdyby si nedostal perma bany, tak si nezakládáš další účty se stejným nebo podobným nickem. Ale už jen to, že popíráš, jak tu nemáš další účty a neměl jsi, tak ukazuje, jaký dno jsi
Tečú nervy? Nevieš to dokázať andílku?
Hej hej, samozrejme, aj český @Jos_Is_Black je môj čo? Blikla ti notifikácia?
Takže chceš popřít, že si tu dostal ban a nezaložil sis tu nikdy další účet?
A potvrdil som to snáď niekedy tieto vaše dohady? Na základe čoho si to vôbec myslíte?
Lucky coincidence Honzíčku.
Takže popíráš? Jednoduchá otázka