Marko zhodnotil všetkých pilotov Red Bullu. Vzťah Sainza a Verstappena bol vraj toxický | Magazín F1 - F1online.sk

Helmutovi Markovi a jeho akadémii prešlo cez ruky množstvo skvelých mladých pilotov. Mnohí z nich to dotiahli až do Formuly 1, kde buďto zostali vo svojom materskom tíme alebo sa z jeho štruktúr vymanili a šli „o dom ďalej“. Málokto ich pozná lepšie ako práve veterán sveta motoršportu Helmut Marko.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/70782/marko-zhodnotil-vsetkych-pilotov-red-bullu-vztah-sainza-a-verstappena-bol-vraj-toxicky
1 Like

Gasly:
Ako jeho krajan François Cevert je rýchly, drzý a oddaný všetkému krásnemu, čo život prináša,“ dodal.

Smeknout Gaslymu větší poklonu snad ani nemohl.

2 Likes

Max ničí konkurenciu.
Od začiatku dokazuje že je š■■■■■■■ pripravený jazdec.
Hotový človek.
RB stavil na správneho koňa!

od ktorého roku sleduješ F1? Len pre istotu, či si sledoval Maxovu kariéru “od začiatku” :slight_smile:
Ešte asi aj v treťom roku jeho pôsobenia v F1 sa omielalo, či to nebolo priskoro, že by mal ešte “vyzrieť”. Kvôli nemu sa menili pravidlá na superlicenciu a aj v rámci F1 - hlavne “gentlemanské dohody” sa dostali do pravidiel ako fixné, lebo preňho neexistovali (s úctou spomínajú Iceman, Alonso, Vettel, Hamilton, Ricciardo,…) :slight_smile:
V rámci tímu to až také jednoznačné nebolo (2017), až keď bol označený v tíme ako jednotka p. Markom (2018) tak sa k nemu začalo aj tak pristupovať…

2 Likes

To ma pobavilo :grinning:

3 Likes

Rychlo zabudol na to ze RB je tam kde je aj zasluhou Vettela. Vettel vyuzil vcsetko co sa dalo na to aby 4x ziskal titul. Dokaze aj Max vyuzit vsetko tak isto ? To co teraz hovori Marko o Verstapenovi tak vtedy to hovoril o Vettelovi. Ale nikdy nezmeni to ze SV ziskal s RB prve 4 tituli v historii . Max moze aj dorovnat SV ale ten prvy bol aj tak SV

VER jazdí naozaj rýchlo, síce ako prasa a cez mŕtvoly ale rýchlo.

1 Like

Musel si tam napísať tú poslednú vetu? Pri čítaní tvojho príspevku som si hovoril, že s ním súhlasím, a potom prišla tá posledná veta. Už som na takéto primitívnosti fakt alergický. Či Lewisovi fanatickí fanúšikovia či Maxovi, v správaní nie je žiaden rozdiel. Akoby fandenie jazdcovi bolo založené len na urážaní súpera.

5 Likes

neber si to k srdcu. taký su ludia. tiež tomu nechápem

A ty odkedy ? Od včera ?len pre istotu.

Prišiel ako najmladší jazdec histórie.
To je fakt.
RB vedelo čo robí… je to jeden z najmladších majstrov sveta… vyhral preteky ako 18 ročný v prvom závode za RB …mal pol pos ako mladý chalan… a to ma stále len 24…
A všetkým ukazuje že na to ma.
Jazdí ako kreten ale o čom by to bolo bez neho?
Bavilo by ta pozerať sa ako ham vyhráva jeden titul za druhým bez konkurencie?
Alebo si videl lepšiu sezónu ako tu minulú ? Takže ?

Ja som sa najprv zlakol, ze sa mu niekto nabural do uctu a tak som precital poslednu vetu a vedel som ze to nie je ziadny omyl :man_shrugging: :man_facepalming:
Moj oco raz povedal v jednom prejave taku mudru vetu: Nemusime sa mat radi, staci ked sa budeme respektovat. :facepunch:
Kym toto nebudeme robit, nebude tu lepsie :man_shrugging:

2 Likes

Takže? Myslím, že nie je potrebné sa opakovať, však aj sám si to následne vyvrátil. Proste “hotový” :slight_smile:

Áno, sledujem od včera. Zjavne na tak krátky čas mám viac informácii, ale primálo dojmov, prepáč. Od včera som videl aj 2010 - tam dokonca neboli porušené ani pravidlá a rozhodol nerozhodný Alonso :smiley:

cau pa :rofl:

1 Like

To potom všetko vysvetľuje. Dakujem že si sa ospravedlnil za svoju nekompetentnosť.

niet zač, veď si potvrdil, že Maxovu kariéru nesleduješ od začiatku, inak by si to nemohol s plnou príčetnosťou napísať. Nikto nepochybuje, že je to rýchly pretekár, aj Maldonado bol…
Tak niečo z histórie, ako pripravený “Hotový človek” naskočil do F1 (monacký kráľ, myslím že prvý v histórii, čo dokázal kolidovať 3x za jeden víkend po vlastných chybách):

Ale v tomto s tou prvou časťou súhlasím. No a bez neho by to bolo ako napr. v Silverstone 2022 (teda Mick by nesúhlasil, lebo on to nemal bez neho) - skvelé preteky…

cau pa :rofl:

1 Like

Už som povedal, dakujem, že si sa ospravedlnil.
To stačí. Nemusíš už nikdy nič viac. Budem rad keď si ma nebudeš všímať.

samozrejme, rovnako ďakujem za potvrdenie, že o Maxovi veľa nevieš, tak hádam aspoň to video trošku pomohlo rozšíriť si obzor. Nemáš za čo.
Rovnako nemusíš viac, keď nevieš. Ale stačí sa opýtať, prípadne dať nesprávne až nezmyselné tvrdenie.
Rád si všímam, tak nabudúce :wink:

Ale veď ho už nechaj :slightly_smiling_face: On nemôže zato,že vždy keď popisuje pilota, ktorý išiel do top tímu ľudsky aj jazdecký pripravený, tak ked sa snaží napísať Leclerc alebo Russell preskočí mu autocorrect na Verstappen :joy:

To sa deje keď niečo často používaš - ten mobil si to zapamätá :joy:

#justajoke

1 Like

Jasne jasne….
Jos

ako myslíš :wink: :wink:

Jasne maj sa vševed.