Helmut môže poďakovať Christianovi, že si tam silou mocou drží toho neschopáka, čo keď už-už môže získať pre tým nejaké body tak sa oprie o Sainza
Kde sú tí čo tu písali že verstapen je najlepší na svete zrazu už ani on nevie s tým autom jazdiť a to sa týka aj Hamiltona vždy je to len kto má najlepšie auto tak to bude vždy viď Alonso Vettel to iste
A preco aj v tych najlepsich autach je vzdy pomerne jasny rozdiel medzi dvoma pilotmi? Nebude to tym, ze jeden je top pilot a druhy nie?
Aj toto bolo o najlepsom aute?
Nie je nahodou kvalitativny rozdiel medzi takym Verstappenom, Hamiltonom, Alonsom, Vettelom a jazdcami ako Tsunoda, Bottas, Perez, Zhou, Ocon a podobne?
A prečo teraz verstapen neni stále prvý lebo nemá najlepšie auto zrazu perez ho porazil to je divné nie. Maxik už neni tá superhviezda
Fú ha , myslím že Ocon tam určite nepatrí. Je čudák ale ak by bol v v dobrom týme kľudne by mal na majstra.
Ok, to je subjektívne, ale podstatu to nemení.
Nemění, ale dát tam z kontextu závod za mokrých podmínek, kdy je to ruleta, abys jakože něco potvrdil?
Pokud by necrashovali Perez a Sainz, plus Hamilton novy motor a start z boxu, mame tady krasne osme misto pro zivouci legendu Verstappena, dostal nalozene +77s od Piastriho.
Zavod jsem nevidel, ale " Hajlajty " stacily.
Predpoklady pred GP v Baku:
- LEC pujde po par kolech za Piastriho - OK
- Spanila jizda Norrise a dojeti Red Bullu - OK
- Norris a ponizenecke predjeti mistra sveta Verstappena - OK
Newey Kde Jsi
Kvízová otázka:
Co to malý Maxík drží v ruce?
Ferda se prosím zdrží, páč to nepochybně ví .
Nápověda: klíč to myslím není…
Fakt to není klíč? Tak nevím… Mně víc zaujal ten nadšený výraz .
Myslím že není.
Ale Maxík je skvělej, nevím proč, ale tyhle Mimoně miluju
Strká imbus do straňáku.
To jsou ale pořád klíče, to mi neříkej…
A teprve bude, až se zbaví zbytků Stockholmského syndromu a začne pořádně žít !
Ano, jsou.
Jos ze sebe dělá inženýra, a Max strká imbus do klíče.
Možná proto je Jos naštvaný. Chtěl dělat hlavního motoráře v RBPT.
Moje verze je, že Jos drží novou ojnici v motoru a Maxík si hraje se starou…
Hm. Nevím, jak vypadá ojnice motoru. Vím, že existuje motor.
Hezká! Tak to by mohlo být…