Marko už neráta s konštruktérskym titulom. V Baku lamentoval nad Verstappenovým autom | Magazín F1 - F1online.sk

Helmut môže poďakovať Christianovi, že si tam silou mocou drží toho neschopáka, čo keď už-už môže získať pre tým nejaké body tak sa oprie o Sainza :rofl: :rofl: :rofl:

Kde sú tí čo tu písali že verstapen je najlepší na svete zrazu už ani on nevie s tým autom jazdiť a to sa týka aj Hamiltona vždy je to len kto má najlepšie auto tak to bude vždy viď Alonso Vettel to iste

1 Like

A preco aj v tych najlepsich autach je vzdy pomerne jasny rozdiel medzi dvoma pilotmi? Nebude to tym, ze jeden je top pilot a druhy nie?

Aj toto bolo o najlepsom aute?

Nie je nahodou kvalitativny rozdiel medzi takym Verstappenom, Hamiltonom, Alonsom, Vettelom a jazdcami ako Tsunoda, Bottas, Perez, Zhou, Ocon a podobne?

2 Likes

A prečo teraz verstapen neni stále prvý lebo nemá najlepšie auto zrazu perez ho porazil to je divné nie. Maxik už neni tá superhviezda

1 Like

Fú ha , myslím že Ocon tam určite nepatrí. Je čudák ale ak by bol v v dobrom týme kľudne by mal na majstra.

Ok, to je subjektívne, ale podstatu to nemení. :slight_smile:

Nemění, ale dát tam z kontextu závod za mokrých podmínek, kdy je to ruleta, abys jakože něco potvrdil?:grinning:

Pokud by necrashovali Perez a Sainz, plus Hamilton novy motor a start z boxu, mame tady krasne osme misto pro zivouci legendu Verstappena, dostal nalozene +77s od Piastriho.

Zavod jsem nevidel, ale " Hajlajty " stacily.

Predpoklady pred GP v Baku:

1. LEC pujde po par kolech za Piastriho - OK
  2. Spanila jizda Norrise a dojeti Red Bullu - OK
  3. Norris a ponizenecke predjeti mistra sveta Verstappena - OK

Newey Kde Jsi

Kvízová otázka:

Co to malý Maxík drží v ruce?

Ferda se prosím zdrží, páč to nepochybně ví :slightly_smiling_face:.

Nápověda: klíč to myslím není…

Fakt to není klíč? Tak nevím… Mně víc zaujal ten nadšený výraz :smile: .

Myslím že není.
Ale Maxík je skvělej, nevím proč, ale tyhle Mimoně miluju :thinking:

Strká imbus do straňáku. :smiley:

2 Likes

To jsou ale pořád klíče, to mi neříkej…

A teprve bude, až se zbaví zbytků Stockholmského syndromu a začne pořádně žít :smile: !

Ano, jsou.
Jos ze sebe dělá inženýra, a Max strká imbus do klíče. :slight_smile:

Možná proto je Jos naštvaný. Chtěl dělat hlavního motoráře v RBPT. :smiley:

Moje verze je, že Jos drží novou ojnici v motoru a Maxík si hraje se starou…

1 Like

Hm. Nevím, jak vypadá ojnice motoru. Vím, že existuje motor.

1 Like

1 Like

Hezká! Tak to by mohlo být… :smile:

Emil právě vynalezl očkový klíč. :slightly_smiling_face: