Ak sa ťa to dotklo tak prepáč. Mám teba,a tvoje komenty rád Myslím že ako Landov fanúšik mám na to tak trochu právo. A čo sa týka úrovni tohoto fóra sú tu denno denne iné faily ktoré by ťa mohli rozhodiť.
Možná že přístup McLarenu není ten nejefektívnější, ale v každém případě je nejférovější jaký si divák může přát.
Ale všeho dočasu. I kdyby ještě letos se podařilo RB získat oba tituly. tak jednou příjde doba, kdy budou na hvězdnou éru tiše vzpomínat.
O mňa vôbec nejde, tú úroveň si udržuj kvôli sebe.
A ako som naznačil, s emóciámi v zásade aj súhlasím. McLaren sa dnes nezachoval k Landovi vôbec dobre, dosť mi to pripomenulo Rakúsko 1999, len s tým rozdielom, že Lando si to všimol a kolízii na značný vlastný úkor zabránil.
Len povzbudzujem k tej vyššej úrovni pri ich vyjadrovaní, to je celé.
Tie mi práveže evidentne za komentár nestoja, načo hádzať hrach na stenu.
Trochu to dnes nedávam🫣 Ale vďaka za rozumný point. Polepším sa aby som prispel svojou troškou k zlepšeniu prostredia tu na fóre
ja niesom fandom ani jedného z pilotov ale som už 48 rokov fanda McLarenu a maximálne mi lezie na nervy,takáto nekompetentnosť vo vedení tímu…každý iný tím by sa pri takejto príležitosti orientoval na lepšie postaveného pilota,len títo babráci nie…tímový titul už asi neujde ale ten viac cenený je stále ďaleko…Oskar je sebec a Lando je naivko…musí pritvrdiť,lebo s takýmto prístupom to bude mať veľmi ťažké…
To je pochopiteľné, si Landov fanúšik. Dnes to bola slušná dávka zmaru. Hlavne ak zoberieme, že naozaj tá šanca na titul tam nejaká je, a už len z princípu by sa patrilo ísť jej čo najviac naproti. Hlavne skrze chladné riadiace hlavy za boxovým múrom.
Ale inak neboj, Lando majster sveta raz bude. Tento rok je možno long-shot, ale ak dokáže McLaren auto udržať +/- na podobnej úrovni, budúci rok ak sa ošľahá úplne pokojne.
Za málo.
Prostredie na fóre zlepšovať nemusíš, skrátka len predýchaj - stále je to len šport. Nahnevať sa, poukázať, predýchať, zmieriť. Lepšie si tak vychutnáš ďalšie úspechy, ktoré takmer určite prídu. That’s all.
Tak to si iný matador . Ja im fandím trošičku menej ale tiež dosť dlho. A v ostatnom absolútny súhas
Treba ale aj vnimat, ze vzostup auta McLarenu bol naozaj raketovy, take nieco sa v F1 deje len velmi vynimocne. Takto pred rokom sa vsetci pytali, ci sa Häkkinen nezblaznil, ked vyhlasil, ze McLaren ako jediny vyzve Red Bull. Z toho hladiska je trochu pochopitelne, ze zvysok timu nestiha rychlemu tempu vyvoja ich auta a nedokazal sa spolu s nim tak rychlo vyvinut na majstrovsky material.
Ale myslim si, ze s Norrisom maju skveleho jazdca, ktory im ten titul urcite vie ziskat.
Nemuzu si pomoci, ale bud ctu jiny clanek a nebo nevim … Prijde mi , ze redaktor chtic seznaci a "vyzivny chat pod jeho clankem " napsal, ze se Marko vysmiva MCL … Me prijde, ze Marco rekl uplne v pohode pravdu tak jak ji vsichni vidi , Ferrari vyhrali riskem na 1 pitstop a MCL jezdil sportovne tzn. ze nehrali divadlo a necachrovali s teamovou jednickou … Za me + a +
Pia jel uzasne a kdybych videl jak musi brzdit, aby vyhral NOR … jsem rad, ze to vzali jak vzali.
Co fanda to nazor … rozumim …
To je jako, kdyby se ho zeptali jestli ma radeji stenata nebo kocicky a on pri odpovedi ze stenata … by zde na F1 psali , ze Marko nenavidi kocky
Helmut kope za Emila, ale kdyby se podíval do tabulky, tak by zjistil, že RB vede nad McLarenem už jen o pouhých osm bodů.
Jestli podá RB stejný výkon i v Baku, tak už bude RB prvním poraženým týmem. No a daší závod už klidně můžou být až na třetím místě.
A kdo bude k smíchu pak?
Ved ma pravdu, McLaren zahodil dalsie double. Nechaju mladeho brusit ego v prvej zakrute ked sa nejakym zazrakom Landovi konecne podarilo relativne dobre odstartovat. Vsetka cest im za to, ze ich nechaju volne pretekat. Pri momentalnej dominancii snad oba tituly daju aj takto. Redbull sa vykonnostne prepadava kazdy vikend viac. Vnutorna destabilizacia, ktora prepukla na zaciatku sezony, odchody dolezitych ludi, mozno aj vyrazne mensi cas v aero tuneli a CFD vyberaju svoju dan.
Marko tvrdil, ze su tu v Monze na tom ovela lepsie nez v Zandvoorte, nakoniec skoncia 6. a 8., po tom co prvych 5 VC dominovali a on sa “vysmieva” timu co mal dvoch jazdcov na stupni
Este nech Horner zopakuje ako je super ze Wheatley odisiel ako Newey a bude mat na viac ludi… Ide to s nimi dole vodou. Na trati, i mimo nej… Nic sympaticke.
precitaj si clanok. nic take strasne Marko nepovedal iba to co sa udialo na trati. Vdaka sportovemu pristupu McLarenu nedostal Redbull taky vyprask aky si zasluzil a Marko si je toho plne vedomy.
Momentálně se zdá, že sázkou pouze na jednoho jezdce RB letos už minimálně jeden titul promrhal.
Přitom se jedná o titul, který je pro každý tým cennější, protože přináší peníze.
Jak se asi bude Helmut majitelům zpovídat až se ho budou ptát proč body vozil pouze jeden jezdec?
Neni mozny aby se uz davno neptali.
A budou se ptát důsledněji.
Mclaren mohl maximalne prehodit piloty ale double by neziskal, nevim co se tay resi. Navic, kdyby je prehodil tak se cely internet zesere ze to neni fer a Norris je neschopnej atd.
Tak ale je videt ze VER dorovnal PER takze je vsechno ok.
Ztracené body se už ale nikdy nevrátí a právě ty budou předmětem rozhovorů.