Marko sa už nebojí Verstappenovho odchodu: Okrem McLarenu sme jediní víťazi pretekov | Magazín F1 - F1online.sk

Podle mě si tu někteří myslí, že kdyby Verstappen ted nahradil Alonsa, tak bude jezdit s Astonem bedny. :smiley:

2 Likes

Maxe chce každý.
Třeba kdyby byl v McLarenu, tak by byli v jezdcich na prvním místě.

No právě, třeba, ale to jsou tedka taky i bez něj. :smiley: Ale co je jistota, že by je to stálo násobně víc. :smiley:

1 Like

Jistota je to že kdyby měli minulý rok Maxe v McLarenu tak by měli i titul mezi jezdci. Vaše frustrace z toho že vyhrál titul s 3 nejsilnějším autem je opravdu veliká

1 Like

Tak jistota to neni. Protože v McLarenu by neměl takový podmínky jako v RB, v McLarenu by možná shořel jako Ricciardo, kterýmu to v RB jezdilo a pak spadl a bylo to právě v McLarenu.

2 Likes

a na to si prisiel ako? ty vies bez toho aby maxo v mclarene sedel, ze by mu to auto vyhovovalo? a co ak nie a jazdil by tak ako na zaciatku 22 ked mu bol aj slabucky perez pomerne vyrovnanym superom?

2 Likes

je zvlastne ako niektori tlacia maxa do astonu resp. tvrdia,ze o neho aston mal zaujem

aston je tim kupeny pre majitelovho syna a majitel chce mat majstra sveta zo svojho syna a nie z nejakeho holandana
rozhodne nepotrebuje aby newey postavil auto na styl rb ktory by totalne vyhovoval maxovi a jeho syn by vypadal ako lawson s perezom

1 Like

Lawrence Stroll predsa nie je taky hlupy, aby si myslel, ze z Lancea vystruzlika majstra sveta.

1 Like

Ide o body, nie o kvalifikácie. :grin:

No u tebe ano, tobě jde o body a data a časy neřešíš.

1 Like

Tituly sa rozdavaju na zaklade dat a casov? :thinking:

Skoda, ze nie je sampionat vo fialovych minisektoroch.

Myšlenka pěkná…akorát že junior už vedle Alonsa vypadá jako maňťák, takže co by se vlastně změnilo příchodem Maxe?

Alonso loni měl 3x víc bodů než Stroll. Dobře, Max by měl 5x víc bodů, ale to už v principu nic nemění.

Myslim, ze tento sen uz Lawrenca presiel. :slight_smile:

No jasně, Aston letos jede na titul. Body jsou to nejdůležitejší momentálně. :roll_eyes:

No ani by som nepovedal ze inde by nemal taky servis ako v RB…predsa len za jednacim stolom ma lepsue karty nez ktorykolvek iny pilot a to ze ma 4 tituly plus stale formu a dravost a oproti Alonsovi aj vek.

Body su to najdolezitejsie stale, nie momentalne. :slight_smile:

Aj futbal sa hra na goly a nie na percentualne drzanie lopty alebo strely mimo branu. :grin:

No jo Alonso jich pro Aston nasbíral málo, já vím.

1 Like

Bylo to nahodne vitezstvi.

kupil kvoli nemu tim v case kedy vlastnictvo timu znamenalo do neho peniaze davat a nie na tom zarabat

ked bol ochotny utracat na neho desiatky milionov rocne, ktore by sa mu(bez zavedenia rozpoctoveho stropu) nikdy, ale naozaj nikdy nevratili tak preco by ho dnes kvoli maxovi potopil, ked ten tim moze byt ziskovy aj ked nebude vyhravat
podla mna pre stareho je stale priorita jeho syn a az potom uspech timu a posadit vedla neho maxa znamena, ze aj ked by postavili dominantne auto tak zo strolla majster nebude a ak by postavili dominantne auto v style rb 23, alebo m14-16 tak aj stroll ma sancu stat sa majstrom. jeho najvacsia slabina od sameho zaciatku su kvalifikacie, ale starty a pretekove tempo maval uz porovnatelne s timovymi kolegami a ak postavi newey auto ktore bude lepsie v kvalifikacii ako v pretekoch tak by kludne mohol stroll na ten titu utocit.

no a dnes ma stroll nekonecno viac bodov ako alonso :slight_smile:

v pretekovom tempe stroll vacsinou nestracal, jeho problem boli a aj su stale kvalifikacie
pri dominantnom aute a teda hlavne dominatnom kvalifikacnom aute by kludne titul mohol ziskat aj on. je to sice mala sanca, ze sa to neweymu zas podari, ale sanca tam je