Marko sa po stretnutí s Mintzlaffom rozhodol zostať: Zhodli sme sa vo všetkom | Magazín F1 - F1online.sk

ročník 2010 jo? tak to už se cítím hodně old

Krasne. :clap:

Dal si skryt profil, aby mu ludia nemohli vyvracat jeho klamstva tak ako som to rok robil ja. Ale on je tak jednoduchy, ze ani to mu nepomohlo. :joy:

Mě už se čipovat nevyplatí. Jsou věci ve kterých jsem totiž hodně nepřízpůsobivý. :grin:

Proč? Ježek si už čip nechal dát, pak alespoň vidíš, jak můžeš fungovat

Geri bola vzdy dobra. A navyse treba brat do uvahy, ze uz ma po 50ke. Myslim si, ze hocikto, kto ma doma zenu po 50ke by bol rad keby vyzerala aspon tak ako ona. :fire:

2 Likes

To by nikdo nechtěl jíst.

Rovno si tam mohol Hogra oznacit, aby mu doplo, ze to je pisane pre neho. :sweat_smile:

Stejná jako Antonelli, nebo ještě větší?

1 Like

Zase si pokrytec, ze reagujes aj na trollov ci len chvilkove zlyhanie? :sweat_smile:

Rada si zacvicim :tongue:

1 Like

Pockaj, akoze ty by si neomocil do Geri keby mozes? Nebudeme si tu takto klamat predsa, na to su tu ini. :sweat_smile:

1 Like

Jaká je asi pravděpodobnost, že nemáš pravdu?
:grinning:

Pravdepodobnost, ze nemam pravdu je rovna 0, takze v tom pripade sa nejedna uz o pravdepodobnost. :smiley:

svieti slnko, asi mam upal :smiley:

Kto je tato sestra Rona Weaslyho? Niekde som ju uz videl. :sweat_smile:

To je nějaká herečka tvá oblíbená z filmů pro dospělé? :smiley:

Ježek je možná na bodání zvyklý, ale mi by se to nelíbilo. Žádné čipy nebudou.

1 Like

Ty oci te dostaly co :eyes:

Je to slusna holka, nemuzu rict jmeno hned bys mi ju ojel jak Norris Biancu :rofl:

1 Like
  1. Ziadna rysava zena nie je slusna holka. Su to tie najvacsie prasata, a preto ich mame tak radi.
  2. Najskor ojel a potom zbil ako je o mne zname. Lenze tejto rysavke by sa to urcite este pacilo. :joy: