Myslím, že se celá tahle kauza v RB rychle vyřeší. Jen se musí odříznout nádor ze kterého se dál šíří metastáze.
No to prohlášení bylo, že Horner ma zastani shareholders a tím to skončilo. Včera měli jednání v Dubaji (podle Helmuta) to se taky může ještě dost změnit
Určitě to přepisovat nebudu.
V skratke: rb poprel zeby sli vyhodit hornera a on je vdacny ze ma ich plnu podporu…
Takže ho vyhodí až za týden?
Takže stejné co tvrdím já.
Jsou lidé, kterým evidentně stačí fiktivní život a řešení v něm imaginárních situací.
Najdou si subjektivního nepřítele, který brání jejich uspokojení a vynaloží veškeré úsilí, aby ho pošpinili v tom jejich úzkém okruhu imaginárních přátel.
Může to být třeba Vettel, Ferrari, nebo teď zrovna gangsterský Redbull…
Přemýšlím nad tím, jaká je pravděpodobnost, že kdyby ten čas a energii věnovali práci a osobnímu rozvoji, tak by si zásadně zlepšili život a mohli žít smysluplně oni i jejich blízcí.
Děláte tady ze mě filozofa a lidumila, nejsem si jistý, že je to dobře .
takto jednoducho to nefunguje
vacsinovy majitel spravidla ovlada firmu, nie nutne, staci si spomenut na privatizaciu strategickych podnikov kedy sa predavalo 49%, ale zaroven s manazerskou kontrolou a vacsinovy vlastnik je v ulohe defacto mensinoveho, nemoze o nicom rozhodovat, ale moze blokovat
si to velmi naivne predstavujes, ze ak mas 51% tak mozes rozpredat celu firmu a 49% sa na to moze len prizerat ako ho okradas
myslis to ako vzdy dobre
Sorry ale mne sa nevidela nikdy a teraz uz duplom
to som sem dal schvalne pre teba
To mi bolo hned jasne chcel si mi popriat “dobtu chut” k obedu
Čím déle jsem tady, tím lepší člověk se ze mě stává .
Docela mě to děsí, může mě to úplně pokřivit karmu a co potom…
zacnes varit a aktivne sledovat F1
#VařímeSTripem
Chápu že se každýmu líbí něco jiného a tak to má být…ale napsat, že Beckhamova je top Spajska, tak to už je jinej level. Kolik máš dioptrií člověče?