Marko sa po stretnutí s Mintzlaffom rozhodol zostať: Zhodli sme sa vo všetkom | Magazín F1 - F1online.sk

Myslím, že se celá tahle kauza v RB rychle vyřeší. Jen se musí odříznout nádor ze kterého se dál šíří metastáze.

No to prohlášení bylo, že Horner ma zastani shareholders a tím to skončilo. Včera měli jednání v Dubaji (podle Helmuta) to se taky může ještě dost změnit

Určitě to přepisovat nebudu.

V skratke: rb poprel zeby sli vyhodit hornera a on je vdacny ze ma ich plnu podporu…

1 Like

Takže ho vyhodí až za týden?

Takže stejné co tvrdím já.

1 Like

image

3 Likes

Jsou lidé, kterým evidentně stačí fiktivní život a řešení v něm imaginárních situací.

Najdou si subjektivního nepřítele, který brání jejich uspokojení a vynaloží veškeré úsilí, aby ho pošpinili v tom jejich úzkém okruhu imaginárních přátel.

Může to být třeba Vettel, Ferrari, nebo teď zrovna gangsterský Redbull…

Přemýšlím nad tím, jaká je pravděpodobnost, že kdyby ten čas a energii věnovali práci a osobnímu rozvoji, tak by si zásadně zlepšili život a mohli žít smysluplně oni i jejich blízcí.

Děláte tady ze mě filozofa a lidumila, nejsem si jistý, že je to dobře :love_you_gesture:.

takto jednoducho to nefunguje
vacsinovy majitel spravidla ovlada firmu, nie nutne, staci si spomenut na privatizaciu strategickych podnikov kedy sa predavalo 49%, ale zaroven s manazerskou kontrolou a vacsinovy vlastnik je v ulohe defacto mensinoveho, nemoze o nicom rozhodovat, ale moze blokovat

si to velmi naivne predstavujes, ze ak mas 51% tak mozes rozpredat celu firmu a 49% sa na to moze len prizerat ako ho okradas

myslis to ako vzdy dobre :smiley:

Sorry ale mne sa nevidela nikdy a teraz uz duplom :man_shrugging::joy:

to som sem dal schvalne pre teba :smiley:

To mi bolo hned jasne :joy: chcel si mi popriat “dobtu chut” k obedu

1 Like

Čím déle jsem tady, tím lepší člověk se ze mě stává :wink:.

Docela mě to děsí, může mě to úplně pokřivit karmu a co potom…

zacnes varit a aktivne sledovat F1

1 Like

#VařímeSTripem :cook:

4 Likes

Chápu že se každýmu líbí něco jiného a tak to má být…ale napsat, že Beckhamova je top Spajska, tak to už je jinej level. Kolik máš dioptrií člověče? :stuck_out_tongue: :smile:

google prekladac obrazku - Hľadať Googlom