Marko: Priorita je Maxov štvrtý titul | Magazín F1 - F1online.sk

Tak ono seskupení Jos, Helmut a Horner nemohlo nikdy dopadnout dobře, vždyť Jos jim vyhrožoval už na začátku 2016, že pokud tam neposadí Maxe do RBR, tak odejdou ke konkurenci ze STR

A proto F1 Jose potřebuje. :grin:

Kolik tomu dáváš %?
Já tak 5%.

5%, že zustane v RBR do konce své smlouvy?

1% že konečně zajdeš k psychologovi a logopedovi, přestaneš dělat ostudu rodičům a dáš si život dohromady.

4 Likes

Že dokončí.
Ferda po ránu dělá lidem tlaky.

1 Like

Tak stačilo by tyhle zprávy dřív neignorovat, nebo to neoznačovat za hate bulvár, pak jim tu praská cevka a budou tahat nohy :grinning:

Nemá dôvod nepodpisovať Antonelliho, vzhľadom na vek a toho čo ten chlapec má dokázať. Nemal ho ani kam inam napchať aby ten chalan jazdil.

Ale ak budú mať už v 26tom auto na titul, tak neviem kto mu ho vyjazdí. Georgove predĺženie zmluvy bude natahovať jak gumu v trenkách aby získal Verstappena. Aktuálne nie je lepší adept na gride ktorý by dokázal v prípade pripravenosti monopostu vyjazdiť titul.

Vidíš to na Norrisovi ktorý síce nemá podporu akú by mal mať, ale sám robí bohužiaľ chyby (čo je v poriadku na druhú stranu)

1 Like

Verstappen to tento rok udrží, McLaren mu pomože.

1 Like

no pohar konstrukterov a zaroven titul v jazdcoch ziskali:
2010,2011,2012,2013, 2022 a 2023

Vše závisí od výkonu Red Bullu. Když se RB nebude dařit, tak bude automaticky klesat i Emilův kredit. A když bude na trhu klesat Emilová cena, pak ještě může být rád, že má podepsanou tak výhodnou smlouvu.
Momentálně nemá Emil kam jít a pokud bych mohl předvídat, tak by časem mohl vystřídat Hamíka až jednou půjde do důchodu.
Jenže mezitím dorůstají další (Lando, Piastri, Leclerc, Ocon) a týmy Emila můžou odepsat stejně jako Sainze.

Věděl jsem, že se v tanečních zdržím hodně dlouho, proto jsem musel celodenní štenkrování odmakat hned ráno. :grin:

Isto Ocon, hej? :grinning:

Ocon je lepší jezdec než se zdá. Jeho kvality snižuje jeho povaha a špatný vůz.

1 Like

Tak ted jsem zase zmaten. Maxovi je 26 let. Jak prosim te Ocon, kteremu je 27 let dorusta Maxe? :smiley: Nebo Charles, kteremu je taky 26? :grinning:Lando a Oscar dejme tomu.

Ale ty jsi nechtel napsal, slovo “dorustaji”, ale “vyrovnavaji”, vid? Priznej se. :wink:

Celou dobu clovek sam sebe presvedcuje ze je kopretina, ale stejne z nej nakonec vypadne, ze Max je nejlepsi. :grin:🫠:wink:

Jen tak dal Ferdiku. :+1:

To mas absolutni pravdu. 19 z 20 pilotu, kteri se s Estebanem potkali reklo “ten chlap se mi snad zda”. Jenom Valtteri rekl " to je ale osklive kacatko". :grinning:

Dorůstají do profesních kvalit. To neznáš?

Zeptej se Alonsa, ten Ti to vysvětlí.

Znam, vzdyt to pisu. :wink:

Dorustaji Maxe aby byli profesne (jejich profese je jezdit s formuli), neboli jezdecky, tak dobri jako Max.

Vzdyt jsem napsal, ze jsi mel na mysli, ze se mu vyrovnaji. Jen jeste musi trosku “dorust”. :grinning::wink:

Aha ty myslis toho pana jak hned v prvnim roce v Alpine zajezdil Ocona a nasledujici rok dojel bez problemu cca 5 zavodu a stejne ztratil jen 11 bodu?

No tak toho bych se na Ocona radsi neptal. :rofl:

1 Like