Marko označil výhodu Red Bullu: My máme jasnú jednotku, piloti McLarenu si pokradnú body | Magazín F1 - F1online.sk

ty tam nevidis rozpor? Keby Alonso nebol babrak tak ten titul vyhra nie? Rovnako ako to minuly rok vyhral Verstappen kedze mal po vacsinu sezony rychlejsie auto, ktore napriek tomu skoncilo v PK na tretom mieste.

Hosi, zamotali ste sa do toho uplne sami.

3 Likes

Já už nevím, jestli se to roztrhl pytel s trollama nebo to tu myslí vážně :grinning: když tu čtu, že RBR 2010 nebyl nejrychlejší, tak mam pocit, že tu někteří sleduji F1 max přes wikipedii :grinning:

1 Like

Však tu plácáš úplný srance, není to už ani vtipný.
Kdyby Alo měl takovej monopost jako Verstappen, tak nemusí dělat kamikaze na ostatní piloty, aby se na něj bodově nedotáhli

2 Likes

ja len pouzivam vasu logiku. Ak sa ti nepaci tak problem bude v tebe.

Najsmiesnejsie je, ze sa ani nevie drzat vlastnej metody a dokonca nevidi rozdiel v argumentacii (vysvetluje vysledky zakazdym inak tak, aby sa hodilo do jeho nazoru).

naopak, presvedcili ste ma. Verstappen mal v 2024 najrychlejsie auto ktore skoncilo napriek tomu na tretom mieste v PK. Rovnako ako Ferrari v 2010. Alonso to nedal, Verstappen s prehladom.

1 Like

Jakou naší logiku? Však ty tu furt píšeš o 3 nebo 4 nejrychlejším monopostu u RBR. A jako třešničku na dortu dáš, že 3 nejrychlejší monopost vždy znamená stejnou ztratu na nejrychlejšího, to už je úplná zhovadilost

Nevidí, on Helmutko nikdy nedokázal u RBR fungovat normálně, ale co tu předvádí je úplně mimo. Hlavně, že tady za ty výstupy kritizuje ostatní :grinning:

2 Likes

Ja som nikde nepisal, ze RB mal minulu sezonu ako celok naj monopost, tak pokus pekny, ale mimo… Preto som sa ta pytal na Ferrari a ty si sa krutil ako dazdovka…

proste odmietas si priznat, ze Verstappen by s Ferrari 2010 titul s prehladom doniesol. Este by si tu dnes fantaziroval ako malo Ferrari dominantne auto.

Nedonesl no, to víme :grinning: však už teď se řeší, kam půjde, když nebude mít nejrychlejší monopost​:shushing_face:

neklam. nespravil si si domace ulohy. Ferrari v 2024 malo lepsie auto ako RB20. Ked to chces vyvratit nech sa paci, ale je to na tebe nie na mne.

Furt nějak nechápu o co se vlastně snaží? Jakože ok, chce z Verstappena dělat boha co to potahal, ale dělat takový divadlo kolem, to už je solidně mimo😀

2 Likes

Však na tobě je to prokazat, jenže ty nejsi schopnej prokazat ani ty svoje denagogie :grinning:

1 Like

poukazal som na vasu zaujatost a to sa nerobi…

2 Likes

Jediná zaujatost je tak u tebe

1 Like

to nie je priemer oboch aut. irelevantne statistkiky ma nezaujimaju. za taketo tabulky sa body nerozdavaju.

1 Like

Klames ty, ked tvrdis, ze odpoved “mnohe” je jasna odpoved atd. A namiesto ciselnej odpovede a vecnej diskusie pises svoje nazory a vykladas ich ako fakty.

1 Like

Mě zase nezajima tvoje plácání, když nejsi schopnej doložit nic. Plácáš tu jako Ferda, plná huba keců, kopanců, ale abys něco doložil, to ne.

1 Like

Statistiky nejrychlejších z dvojce nejsou relevantní, ale statistiky průměru dvojic jsou relevantní, když jsou mezi dvojcemi velké rozdíly sami o sobě, to člověk neviděl :grinning:

1 Like