Najsmiesnejsie je, ze sa ani nevie drzat vlastnej metody a dokonca nevidi rozdiel v argumentacii (vysvetluje vysledky zakazdym inak tak, aby sa hodilo do jeho nazoru).
naopak, presvedcili ste ma. Verstappen mal v 2024 najrychlejsie auto ktore skoncilo napriek tomu na tretom mieste v PK. Rovnako ako Ferrari v 2010. Alonso to nedal, Verstappen s prehladom.
Jakou naší logiku? Však ty tu furt píšeš o 3 nebo 4 nejrychlejším monopostu u RBR. A jako třešničku na dortu dáš, že 3 nejrychlejší monopost vždy znamená stejnou ztratu na nejrychlejšího, to už je úplná zhovadilost
Nevidí, on Helmutko nikdy nedokázal u RBR fungovat normálně, ale co tu předvádí je úplně mimo. Hlavně, že tady za ty výstupy kritizuje ostatní
Ja som nikde nepisal, ze RB mal minulu sezonu ako celok naj monopost, tak pokus pekny, ale mimo… Preto som sa ta pytal na Ferrari a ty si sa krutil ako dazdovka…
proste odmietas si priznat, ze Verstappen by s Ferrari 2010 titul s prehladom doniesol. Este by si tu dnes fantaziroval ako malo Ferrari dominantne auto.
Nedonesl no, to víme však už teď se řeší, kam půjde, když nebude mít nejrychlejší monopost:shushing_face:
neklam. nespravil si si domace ulohy. Ferrari v 2024 malo lepsie auto ako RB20. Ked to chces vyvratit nech sa paci, ale je to na tebe nie na mne.
Furt nějak nechápu o co se vlastně snaží? Jakože ok, chce z Verstappena dělat boha co to potahal, ale dělat takový divadlo kolem, to už je solidně mimo😀
Však na tobě je to prokazat, jenže ty nejsi schopnej prokazat ani ty svoje denagogie
poukazal som na vasu zaujatost a to sa nerobi…
to nie je priemer oboch aut. irelevantne statistkiky ma nezaujimaju. za taketo tabulky sa body nerozdavaju.
Klames ty, ked tvrdis, ze odpoved “mnohe” je jasna odpoved atd. A namiesto ciselnej odpovede a vecnej diskusie pises svoje nazory a vykladas ich ako fakty.
Mě zase nezajima tvoje plácání, když nejsi schopnej doložit nic. Plácáš tu jako Ferda, plná huba keců, kopanců, ale abys něco doložil, to ne.
Statistiky nejrychlejších z dvojce nejsou relevantní, ale statistiky průměru dvojic jsou relevantní, když jsou mezi dvojcemi velké rozdíly sami o sobě, to člověk neviděl
ked ta nezaujima tak necitaj a neodpovedaj. to ti ale neda pretoze mam pravdu, ktora ti nechuti.
vsetko ma svoje dovody, o ktorych som uz pisal. Cela debata je o powerrankingu aut. kombinacia lead pilot + team je uplne nieco ine.
Takže máš narcistickou poruchu a budeš tvridt, že máš pravdu, když si nedoložil nic a jen tu chodíš psát, že jsou ostatní mimo?
Tak logika je jasna, cim horsi Perez, resp. dvojka RB, tym pomalsi je RB monopost a Max lepsi.
Neviem, ci helmutko aj dost nebranil drzanie Pereza v RB (mozno to bol niekto iny), tak to by tiez zapadalo…
A este sam tu logiku s PK a priemerovanim porusuje.
RB nemohol byt druhy naj, lebo skoncil treti, ale mohol byt stvrty
No a Alonso mal dominantny monopost, co potvdzuje tretie miesto v PK