No videl som… Chudaci vo Ferrari museli pustat balony ked odisiel. V tom 2012 som sa hecol, ale inak nic moc. Ferrari ma teraz dobru jazdecku dvojicu. Verim, ze Sainzove skusenosti naopak pomozu williamsu a posunu sa vpred.
prepáč, že si rypnem, ale zrovna jeho pôsobenie vo Ferrari nebolo zrejme to jeho najlepšie v jeho kariére. Opakovane treba asi pripomínať, keďže Ferrari malo auto na titul.
Rok 2010, pred poslednými pretekmi náskok asi 15 bodov (pred predposlednými dokonca 25 bodov. Za víťazstvo sa už dávalo 25 bodov). Štartoval tretí (!), po zastávke v boxe v 16. kole sa dostal za tragického Petrova (inak trinásty v celkovom poradí). Do konca pretekov sa nevedel na najrýchlejšom monoposte (porovnateľný s RB) pred neho dostať. Ale zas na druhú stranu, výborne si strategicky pokryl Webbera, ktorý skončil hneď za ním na ôsmom mieste a v celkovom poradí o 10 bodov za ním. Akurát Vettel 4 body pred ním
V 2012 bol druhý o 3 body. Tam by som ho zas veľmi nehanil, nespravil veľa chýb, ale Vettel menej.
No a to “pocinanie vo ferrari” zaklincoval spôsobom veľmi podobným ako aj v McL. Vo vysielačke sa s ním už nechcel baviť ani jeho pretekársky inžinier.
Pre poriadok, v 2007 to bolo, nasledovné:
Alonso 4x prvý (Malaysia, Monaco, Europa, Taliansko)
Hamilton 4x prvý (Canada, USA, Maďarsko, Japonsko)
Alonso 4x druhý (Australia, USA, GB, Čína)
Hamilton 5x druhý (Malaysia, Bahrain, Španielsko, Monaco, Taliansko)
Alonso 4x tretí (Španielsko, Turecko, Belgicko, Brazília)
Hamiltom 3x tretí (Austrália, Francúzsko, GB)
Vlastne to Alonsovi prehrala kontroverzná penalizácia v Maďarsku a náhla predstava Rona Denisa že bude jeho nováčik majstrom sveta. (aké boli pôvodné dohody Alo a Ron Dennis nevieme)
Ako napriklad Verstappen a Russell.
Já ti nechci kazit radost, ale Alo vyhrál 4x v sezóně 07, na závody měl s Hamem bilanci 9-6 v jeho prospěch
Přitom by stačilo, kdyby Dennis netlačil Hama na sílu před Alonsa a neběžel v Maďarsku za FIA, aby Alovi dali trest
Už jenom malou chvilku a Alonso bude bez vítězství déle než celý zbytek jeho ostudné kariéry.
Tohle už nebude překonáno .
Konečně nějaký titul
Prosim ta to co si napisal ved 2007 bola hamiltonova prva sezona v F1 a alonso bol dvojnasobny svetovy sampion.
Renalt 2005/2006 nebyl dominantní. Ve 2005 měl navrch pouze první čtyři závody, pak byl McLaren rychlejší.
Ve 2006 spíš držel tempo s Ferrari, pak ale po zinscenovaným zákazu hmotových tlumičů, nebyl ani druhým, nejrychlejším vozem.
Co se týče 2007- remíza, fifty-fifty. Hotové, vyřízené, nerozebírat. Tečka.
Dál?
Uz sa na to vykasli, nikoho to uz nezaujima
Přitom by stačilo aby se Alonso v osudném Maďarsku nechoval jako prase.
Me to prijde vtipny A to mam Alonsa rad, ale tyhle sasky ne.
Tak jasne, ze to je vtipne ale kazdy den pri kazdej prilezitosti?
Ja som sa parkrat zasmial, parkrat mi potom notdry vydali vydych, ale teraz uz to je vec co nahlasujem jak offtopic …
PS: No offence, ale zrovna u teba a tvojich prispevkov je viac nez logicke, ze ti toto pride vtipne
ty nahlasujes offtopic? kekw
V čem se choval jako prase? Že Ham nedodržel týmovou dohodu?
Když jsi to nepochopil za téměř 20 roků, tak už to nepochopíš nikdy.
Klasika, máš plná ústa keců, ale když se tě někdo zeptá, tak už nevíš co plácat dál.
Škoda slov, protože tohle téma se nejen tady už probíralo X 1 000x. A bez valného úspěchu.
Přesně tak, do teď jsi nepochopil co se tam stalo, škoda slov
Dobrá tedy, nebudu se opakovat a počkám si na další komediální výkony a komentáře Alonsa a jeho obdivovatelů. Jsem si jistý, že to nebude dlouho trvat.