Marko hlási obavy: Sme jasne za Landom | Magazín F1 - F1online.sk

Vsichni tri maji po 7x wins ale Mclaren byl dominantni, natahni psovi kalhoty a bezte se projit, kdybyste aspon meli k tomu trollingu vlohy, jedete furt dokola jednu vec, Emil mel propad a nestihal, Mclaren ve druhe polovine prepl na pristi rok, vsem je to jasne ale proc nezasrat tema ze :male_detective:

Radeji byste meli sklopit usi a jit se stydet za Marka a cely Red Bull co provedli Kimimu :raising_hand_man:

A zavody kde s prehladom vyhral Verstapen boli vdaka jeho genialite a nie vdaka monopostu ? A naopak, kde dostal od Norrisa s prehladom na frak bol na vine monopost a nie Verstapen ?
Uz sa prestan schovavat za taketo hlupe detske myslenie a mozeme sa bavit normalne.
Verstapen nevyhra, McLareny su dominantne.
Verstapen vyhra, zvladaol to vdaka sebe, lebo ma najhorsi monopost.
Lando ci Oscar vyhrali, lebo maju dominantny monopost.
Lando ci Oscat nevyhrali pretoze zase chybovali v dominantnom monoposte.
Ak sa budes stale drzat tychto pouziek ze za RB zbiera body Verstapen a za McL iba monoposty bez jazdcov, budeme sa stale bavit dookola rovnako…

Piastri ? Lebo dokazal na tvojho legendarne najlepsieho pilota vsetkych cias ‘‘4nasobneho majstra sveta’’ ziskat cez 100bodov naskok.
Alebo Leclerc, ktory dokaze porazat 7nasobneho majstra sveta :smiley:
Sam velmi dobre vies, ako to je… Verstapen je vyborny jazdec, ale tymi nadprirodzenymi schopnostami tu sami stvete proti nemu kopu fanusikov.

RB tu silu ma, to vie kazdy. Len par ludi drzi stale legendu na zive o jazdcovi co berie tituly s druhoradovym monopostom :smiley:

Ved presne o to ide, nedokazes odpovedat na jednoduchu otazku jednym slovom ano/nie?

Otazka je, ci podla teba bol McLaren dominantny tuto sezonu?

Nepotrebujem tvoje slohy plne h0vien. Staci mi ano / nie, nech je tvoj nazor jasny.

Jediny, kto tu pise o nejakych nadprirodzenych schopnostiach Verstappena su jeho hejteri s tebou na cele.

Takze podla teba boli Piastri a Leclerc tuto sezonu lepsi od Maxa, dobre tomu rozumiem?

Opat nepotrebujem tvoje sra.cky, len mi napis “ano, Piastri aj Leclerc boli lepsimi z hladiska celej sezony” alebo “nie, neboli” a v tom pripade napis, kto bol lepsi podla teba.

Však už se prober z těch keců, jak je Verstappen letos nejlepší. Každý kdo to letos sleduje, tak ví, že Max letos nejlepší není

Len som stale Honziku nedostal od teba odpoved, ze kto teda je tento rok najlepsi? :clown_face:

Myslíš bodově, matematicky, či pocitově?

1 Like

Myslim jazdecky.

Ale krasne si dosiel zaskakovat za Honzika, ktory zjavne nema odpoved. :sweat_smile:

Nie nebol dominantny. Lebo Verstapen polahky stiahol obrovsky naskok Oscara Piastriho.
Ale ty nas prehovoris o tom, ze McL je celu sezonu dominantny, to len Verstapen na ‘‘tento rok’’ druhom najrychlejsom monoposte sa psotaral o ten rozdiel :smiley:

A tvoje su o com ? O tom istom, ako vie Ver vyhrat titul v Haase :man_facepalming:

Lando je najlepsi, lebo ma najviac bodov. :wave:

Velmi dobry psotreh… Jos mysli skor pocitovo/fanusikovsky :smiley:

2 Likes

Lando

Lando

Lando
3x a dost :smiley:

A co je pre teba dominancia, ked nie 350 bodov naskok vo WCC, 14 vitazstiev a 7 double v sezone, pricom dalsie pozahadzovali vlastnymi chybami? :thinking:

RB tym padom nebol dominantny nikdy.

Nie na kazdej VC, ale z hladiska celej sezony ano, je dominantny. Taka dominancia este nebola, aby bol tim dominantny na kazdej VC.

To som v zivote nenapisal. Mas v tom trosku chaos kamarat, ale co ine ti ostava ako klamstva, ked si uplne v kute. :slight_smile:

Takze najlepsi pilot je vzdy ten, co ziska najviac bodov, ano? Auto nerobi rozdiel u teba? :clown_face:

Na to je jednoducha odpoved. RB robi iba na jedneho jazdca a prave vdaka tomu je Verstapen stale v boji o titul, plus beckovy tim. AJ minulu sezonu mohli jednoznacne vyhrat pohar konstrukterov ved z 589bodov dovliekol Ver 437 a to nebol 15x prvy. AK by mali rovnako kvalitny aj druhy monopost a kvalitneho jazdca, mohlo byt tych 15x pred Verstapenom a to by ziskalo o dost viac bodov, ako mali obaja jazdci McL - 666bodov, a RB zaostal iba o 77bodov. A presne toto robia v RB umyselne, robia z neho neporazitelneho na ukor dvojky a tym si Ver drzia v time. Keby dali obom jazdcom spravodlivo rovnake monoposty, tak ako u konkurencie mal by Ver mensiu vyhodu proti superom a aj timovemu kolegovi. Ale presne to nechcu, lebo by po prvej sezone od nich usiel niekam, kde by mu garantovali istu jednotku…

No lenze oni neboli dominantni na kazdej… Treba napisat, ze McL ma 2 kvalitnych jazdcov, nielen jedneho a aj oni vedia vyhrat polahky s druhym najrychlejsim monopostom, nie ako Ver pred rokom s tretim zobrat titul :smiley: :smiley: :smiley:

Niekolko krat si sa pytal na TUTO SEZONU a teraz menis moju odpoved na svoje scifi:

Daj mi potom dve otazky, ohladom tejto sezony a celkovo vsetkych predoslych rokov, lebo spajas zase 2 veci dohromady, aby si si tu pretlacil zase to svoje klamstvo…