Na to je jednoducha odpoved. RB robi iba na jedneho jazdca a prave vdaka tomu je Verstapen stale v boji o titul, plus beckovy tim. AJ minulu sezonu mohli jednoznacne vyhrat pohar konstrukterov ved z 589bodov dovliekol Ver 437 a to nebol 15x prvy. AK by mali rovnako kvalitny aj druhy monopost a kvalitneho jazdca, mohlo byt tych 15x pred Verstapenom a to by ziskalo o dost viac bodov, ako mali obaja jazdci McL - 666bodov, a RB zaostal iba o 77bodov. A presne toto robia v RB umyselne, robia z neho neporazitelneho na ukor dvojky a tym si Ver drzia v time. Keby dali obom jazdcom spravodlivo rovnake monoposty, tak ako u konkurencie mal by Ver mensiu vyhodu proti superom a aj timovemu kolegovi. Ale presne to nechcu, lebo by po prvej sezone od nich usiel niekam, kde by mu garantovali istu jednotku…
No lenze oni neboli dominantni na kazdej… Treba napisat, ze McL ma 2 kvalitnych jazdcov, nielen jedneho a aj oni vedia vyhrat polahky s druhym najrychlejsim monopostom, nie ako Ver pred rokom s tretim zobrat titul

Niekolko krat si sa pytal na TUTO SEZONU a teraz menis moju odpoved na svoje scifi:
Daj mi potom dve otazky, ohladom tejto sezony a celkovo vsetkych predoslych rokov, lebo spajas zase 2 veci dohromady, aby si si tu pretlacil zase to svoje klamstvo…