Marko dúfa v pomoc Mercedesu a Ferrari. Cunoda je vraj pripravený na „veľkolepú šou“ | Magazín F1 - F1online.sk

Jestli to bude vypadat takhle, tak je nejakej tlak uplne jedno…

Na toto sa akosi dost zabuda.
Viacmenej skoro vsetci tu pravidelne (pravom) kritizujeme Pirelli, ale “vdaka” ich neschopnosti a umelemu zasahu s limitom 25 kol, najskor zobrali McLarenu ich podla sezony pravdepodobnu vyhodu s degradaciou a McLaren to zaklincoval strategickym babractvom, co by sa inak zrejme nestalo…
Bez toho by realnu sancu v AD mali uz asi len jazdci McLarenu, takto je vsetko otvorene a Max ma slusnu sancu na titul.
Cize za Maxovu sancu a dramaticky finalovy trojsuboj mozeme bez vacsieho prehanania “dakovat” aj neschopakom v Pirelli :slight_smile:

Necudoval by som sa :slight_smile:
A prekvapivo, statistika to dokonca potvrdzuje :sweat_smile:

Oscar musi vyslovene riskovat a ist hranu, tam by som sa chybe nedivil, ale pripisujem to vynutenym okolnostiam nez psychike (z tlaku).
Lando ak sa vyhne koliziam (snad to bude vsetko ciste) a chybam, tak staci kopirovat strategiu Maxa a podium by mal dat, ak nenastane, co si napisal :slight_smile:

Protoze maFIA a jeji rozhodnuti nekolikrat nezachranila prd€l Hamiltonovi v 2021. :slight_smile: Uz to budou ctyri roky. Neni cas se posunout?

1 Like