Mal by Verstappen viac brániť Red Bull? Albers si myslí, že zachádza priďaleko | Magazín F1 - F1online.sk

No jistě ty si napsal

kde si to postavil tak, aby to vypadalo, že Alo úplácel. Nacož jsem ti dal odkaz, že takový přístup měl i Majkl a nevšiml jsem si, že by si ho kdekoliv zmínil v takovém kontextu.

1 lajk

A to jsem byl k Emilovi ještě hodně tolerantní, protože si to nezaslouží, když se sám chová jako hovádko boží.

1 lajk

Rozumim tedy tomu, ze kdyz neco napises a ja to nekomentuji tak s tim dle tebe automaticky nesouhlasim a popiram? Ty mluvis o Schu a ostatnich ja dal za priklad Alo, ktereho si pamatuji s cilem ukazat, ze nam jako fandum je tezke soudit jaky je vztah mezi jezdcem a mechanikama jen na zaklade “ rozhovoru”. Ty si to samozrejme pochopil tak jak si chtel ….

Skoda

1 lajk

Ne, ty si to podal tak, že mechaniky uplácel a stejně mu to titul nepřineslo. Jenže to žádné uplácení nebylo a Majkl to dělal taky i v sezonách, kde mu to titul nepřineslo. Já nevím, proč nedokážeš normálně příjmnout to, že si zase napsal něco, co nedává ani smysl v tom kontextu o kterém se tu debatuje.

1 lajk

@Warakar @HellHogr

Jednoduse receno, piloti nemaji potrebu uplacet sve mechaniky, ale proc jim nedat bonus. Jedine ze by uplaceli mechaniky z druhe strany garaze k tomu aby sabotovali praci na aute tymoveho kolegy, to se asi tezko delo.

3 lajkov

to co jeden povazuje za uprimnost a otvorenost, druhy moze povazovat za obycajnu aroganciu :slight_smile:

takze je mini uprimny a otvoreny, alebo len arogantny? :slight_smile:

Vse co jsem napsal je muj osobni nazor na ktery mam narok, za kterym si stojim Navic jsem ho podporil faktama. Smir se s tim
To ze ty danou vec vidis jinak je tvoje vec a tvoje pravo, neni potreba hned vse dramatizovat

Urazeni ostatnich jen kvuli jinemu nazoru, zvlast kdyz je prezentovany slusnou neutralni formou mi prijde zbytecne…. Ale jak rikam, co clovek to jiny charakter, jiny nazor…. Byla by nuda kdybychom vse vsichni videli stejne.

2 lajkov

To je vtipné, když pak lajkuješ urážky od raptora nebo jose vůči mně. Nejsi ty tak trochu pokrytec?

Každopádně já tě tu neurážel za tvé názory. Jen jsem poukázal na to, že Majkl dělal přesně to co Alo a u něho si neměl potřebu psát “Majkl nosi lv obálkách peníze mechanikům a titul mu to nepřineslo”

1 lajk

Rozebirame clanek, muj komentar nebo komu davam “ srdicka” ? Nebo to je fuk, protoze ty si vzdy najdes nejaky ten duvod k nesouhlasu..?

Ty ses opravdu zvlastni clovek…

1 lajk

reaguji na tebe, jestli je pro tebe zvláštní, že člověk reaguje na to co říkáš tak to dost vysvětluje

1 lajk

Clanek o Maxovi :

2 lajkov

Nene, lidi na foru o F1 přispívají v diskuzích :open_mouth: já fakt nevím proč máš tendence jako správný fašista cinknutý s komoušem určovat kdo kdy může něco psat? Co ty šibale jeden

1 lajk

Ctes to nekdy po sobe?

Fasista? Komousem?
..

Kdyz uz muj komentar k clanku je pro tebe zajimavejsi nez clanek samotny Tak ho prosim aspon cti poradne​:wink:.

Prosím tě, už se tu přestaň kroutit. Chtěl sis kopnout do Alonsa a nevyšlo ti to. Chtěl si to stočit na urážení skrze názor, což ti taky nevyšlo, když potom sám se hlásíš k takovému jednání. A potom tu ještě budeš čeřit vodu, protože si dovoluji psát pod článek příspěvky. Sorry, ale tohle fakt není normální chování.

1 lajk

Myslim, ze kdyz se ponasnazis najdes na svoji poruchu na internetu nazev

Ja tu napsal komentar a pridal i fakt o Alo jako potvrzeni toho, ze my obycejni fandove nevidime do zakulisi tak jak si myslime. Ty si to samozrejme vzal jako prachaprosty utok na Alo a citil si moralni povinost okamzite na me zautocit ve snaze ocistis sveho idola cest. Snaha o kopnuti , zesmesnovani je tvoji domenou. Kdyby si jen trosicku premyslel o tom co ctes , drive nez reagujes tak by se nam vsem ulevilo

Stacilo napsat na muj prispevek ano, spousta jezdcu dela veci kterym mi nerozumime a je tezke je soudit nezaujate.

Kdyby si z 10% byl objektivnejsi k clankum o MV jako si startovaci na Alo tal bychom tady meli uplne jine forum.
Nejvtipnejsi na tom je, ze by si uz mohl vedet ze fandim jak MV tak Alu a jinym.. takze muj koment fakt nebyl utok na nej​:grin:.

Na druhou stranu si rikam, ze ty by sis stejne nejaky duvod nasel.. krome me tady nikdo neni krom vasi skupinky a ty se holt potrebujes s nekym vzdy dohadovat. King fora​:smiling_face_with_sunglasses:

1 lajk

Warakare Warakare, do roka a do dne

Tak nevim jestli jen kopirujes Bobovi vyhruzky ci to je jen tvuj dalsi akrobym. Inteligence prispevku obou acc je posledni dobou velice podobna…

No jistě, zase útočíš a shazuješ, jen protože má někdo jiný názor, než ty

1 lajk