Ľutuje Toto Wolff odchod Lewisa Hamiltona z Mercedesu? | Magazín F1 - F1online.sk

hovorit od dnesnom mercedese ako o majstrovskom time je hrozne predcasne
aj s tym vitaznym autom je to skor tak, ze je vitazne len vdaka velkym chybam ich rychlejsich superov, lenze na chybach superov sa neda stavat status vitazneho a majstrovskeho timu

mclaren ma jednoznacne rychlejsie auto a hlavne ma auto ktore je momentalne rychle na vsetkych resp. na vacsine typov ukruhov. musia uz doladit len strategicke rozhodnovanie a to pride casom. strategicky rast a technicky rast timu nemusi a casto ani nejde rovnakou rychlostou, ale casom sa to zrovna
ja by som si tipol, ze mclaren bude v buducom roku najvacsi adept na oba tituly

1 Like

Neboj, po Maďarsku už zase může být všechno jinak až zase vyhraje Ferrari. :crazy_face:

Tady uz nejde o krátkodobé cíle.
Teď už se musí koukat i za roh.

1 Like

Já se za roh už mrknul a vypadá to tam náramně. :grinning:

“Dívej se na to jako na vyváděním dítěte nad rýžovým nákypem - dneska se ho nedotkne, zato zítra si řekne o nášup.” :smiley_cat:

– Sir Humphrey Appleby

2 Likes

ostatni nemaju pravo menit nazor a hlavne ked Mercedes na zaciatku bol rad ked bodoval a teraz vyhrava :smiley:

Nestacim sa divit FFS

8 Likes

Nevím, jak Toto Wolff, ale já toho nelituju určitě :smile: . Tahle současná praxe, že lepší týmy si uvazují svoje hvězdy na dlouhodobé smlouvy je z jejich pohledu určitě logická, ale jinak je to pěkná otrava. Takže je prima, když to někdo občas takhle rozhýbá.

1 Like

Presne tak. Oblizne to a povie si. Ale veď to je dobré.

1 Like

To je preňho typické. Ak si protirečí on, tak len hlupák nemení názory. Ak si protirečí niekto iný, tak je hlúpy troll…

8 Likes

Však to písal o sebe.

Ten komplex čo tu niektorý majú od 21 jak sa na F1 už nedá pozerať, jak vlastne už je to nuda lebo sa krúži vpredu.

Roky dominancie Mercedesu boli ok a krúžilo sa a dalo sa pozerať na F1, tu máme za sebou 1,5 roka krúženia Maxa a už je to nuda, FIA ma ísť po RB aby nemohli byť prvý a čo ja viem čo :slight_smile:

6 Likes

To je ta krec, kterou ti sasci zazivaji od doby, co rasista prestal vyhravat. On si tady celou dobu hraje na objektivniho “frajera”, ale uz nekolikrat se rozbrecel jak mala holka. Takovy je nejlepsi odsoudit a ignorovat.

… a máš je na lopatě, zásah :smile:

1 Like

1 Like

To bude pokoukanicko az Wolf bude muset vzit Maxe, protoze ho Mercedes chce a on vyfoukne Hamiltonovi titul s Ferrari. :grin:

A nejlepsim na tom bude, ze Max k tomu prijde uplne zadarmo. S tim RBR si aspon vytrpel sve. Ale tady prijde k hotovemu a jeste se na vyvoji toho auta angazovalo jeho sirstvo. :rofl:

Ja se picnu. Tohle si opravdu preji. Jen pro poradek, tuhle mantru jedu od ohlaseneho prestupu Larbalestiera do Ferka.

Ja chci videt Tota, jak rika " nene Max mel pravo si volit stopu a Lewis byl prilis optimisticky. Myslim ze FIA by mela zakrocit a Lewis mel byt penalizovan". :rofl::rofl::rofl::rofl:

4 Likes

GOAT viac výhier ako umiestnení na bodoch

2 Likes

:exploding_head::exploding_head::exploding_head::exploding_head:
Wtf… Hustý :+1:

Jestli se Sainz v Merglu chytí, tak Maxe potřebovat nebudou.

akože je to Haluz, viackrát vyhrať v kariére ako byť 4-10 a pri takom počte závodov

1 Like

Hamíkova výhra vliala Puffovi do žíl novú krv do konca decembra. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Byla to taková dialýza.
Dokonce jsem i asi tak minutu plakal. :slightly_smiling_face: (poprvé v životě při F1)

Bylo hodně velkolepých vítězství, ale tuhle výhru si budu pamatovat asi do až smrti.

2 Likes