Ale dopredu sa na Tom dohodnúť môžu
Ty si ozaj šašo
Okrem toho strácali pre neustále VSC
Ale dopredu sa na Tom dohodnúť môžu
Ty si ozaj šašo
Okrem toho strácali pre neustále VSC
Ako sa môžu dopredu dohodnúť na tom, či pôjdu pred štartom prezuť, keď až počas zavádzacieho kola pilot cíti aká je trať a podmienky?
Ty máš ozaj v hlave dve kilá h0vna.
Jednoducho ? Zs budú pripravený ak by do bodov prišiel? A rozhodne on?
Ved to pisem od zaciatku. Rozhodol Russell a rozhodol zle. Dvakrat za jedny preteky.
To, ze su vsetky timy nachystane pocas zavadzacieho koliecka, je snad vsetkym jasne. Ale rozhoduje pilot.
Tak neviem proti comu sa tu vlastne hadas?
suhlasim so vsetkym akurat si myslim Max zajazdil asi svoj najhorsi zavod za posledne roky, bolo to trapenie vobec nie priemer… preyebali nastavenie auta a kridla kvoli pocasiu a to sa odzrkadlilo aj na jeho vykone ktory bol teda nic moc…
navyse, netreba byt prehnane obranarsky, ako napriklad niektorí, ked sa roztocil alonso ale celkom mu to potom slo a limitoval skody, tu sa to stalo aj maxovi , tiez to vytiahol aspon na 5 ale hentí sa vysmievali v sekunde objektivni hrdinovia a ako to pisal? sebareflexia nic
VER jezdi tuzku uz pul roku, koukej na ty zavody
Po úspěchu filmu F1 se Apple údajně chystá získat vysílací práva na rok 2026 a další roky.
Rozhodol dobre, on bol následne veľmi rýchly
Problém bol že padli 2x VSC
A znova ? Kde je vyjadrenie o Tom ako Max ■■■■■■■ cely set up a celé preteky ?
Russellova strata sa od 4. kola zvysila z 24.3s do konca 5. kola (moment kedy blikol VSC) na 32s.
Za cca 2 kola stratil 8 sekund voci pilotom na inters na cele.
Fakt popici rychly bol.
Ty nemas hanby v klamani, Hogr2 dpc.
Nebol. Tak ci tak by prve kola dost vyrazne stracal. Aj bez VSC by to bolo skoro.
Teba uz nacisto preplo z Verstappena, chora hlava.
Co ma toto spolocne s Verstappenom a o akom vyjadreni vobec pises?
Pýtala som sa ťa prečo si ticho ohľadom Maxa ktorý ■■■■■■■ svoje preteky sám
Jazdil príšerné, set Up katastrofa,
Ale tam nepovieš ani slovo
Vyjadroval som sa k tomu uz predtym, nasa diskusia je vsak o tom, ze Russell 2x sam posral strategiu.
A ja s tým nesúhlasím…stačilo napríklad aby mu nedali Hardy čo nebol jeho call
Avšak na moje otázky ohľadom Maxa si neodpovedal
Ziadne slicky by v prvych kolach neboli rychlejsie ako inters. Ani softy.
Odpovedal. Pytala si sa preco som ticho ohladom Verstappena a kde je moje vyjadrenie. Odpovedal som ti, ze o nom som uz pred par dnami tu pisal. Takze moje vyjadrenie je niekde tu a da sa dohladat.
No daj označ má v Tom príspevku nech vidím, tu kritiku na Maxa s
Hladaj, staci scrollovat alebo vediet vyhladavat. K vykonu RB aj Maxa som sa vyjadril. Nebudem to spatne hladat a niekde ta oznacovat len preto, ze ty si neschopna a chces to.