LIVE: Veľká cena Veľkej Británie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Logicky kedze sa len tvaris ze fandis aj Norrisovi pritom si jeho hejter a konspirujes ze McL ho uprednostnuje.

3 Likes

Leclerc a Russel urobili sebevraždu pred štartom.To nikdy nebolo na slick a ešte Russel obul hardy. Nepoviem softy alebo medky

4 Likes

No zase Ferrari na vode nikdy nešlo. Posledná výhra na mokru je Malajzia 2012 pre Ferko.

x

jj, hater jsi, svoji hloupost prokazuješ opakovaně

Colapinto dnes nakoniec ani neštartoval ?

Ano, na buřta, posedět, pokecat, bazén.

Dohrávat VC tady nemá smysl.
Je tu moc negativní energie a málo vědomostí o F1.

2 Likes

Ale no tak, Nordi :smiley: , Šárl to jednoducho dnes nezvládol, však Ham tam momentami lietal, dnes Charles jednoducho nemal svoj deň, toť vše, tak isto, ako Oscar alebo aj Max. :slight_smile:

3 Likes

A Magnussen bol hosť Nika v Sauber garáži

Kto by to po suck my balls incidente kedy povedal?
image

3 Likes

Nezvládol a Ferrari malo v RP horšiu pace ako sauber. Ja iba hovorím fakty. Povedz mi posledný dobrý Ferrari závod? už dlho sa hovorí, že Ferrari nevie postaviť auto na vodu. Nejaká filozofia im nikdy nefunguje a výhra v daždi naposledy 2012 to potvrdzuje.

Dohodnutý na čom?

Sám HAM to komentoval
image

Vážně je z Lega.
Přitom Británie má skvělou továrnu EPNS na výrobu stříbrných a alpakových výrobků.

3 Likes

Však to je reklama na LEGO. Preto to urobili.

2 Likes

Že pôjdu do boxov

ťažko. Aj Leclerc urobil last call. Toto je na jazdcovi. Tím to môže zatrhnúť, ale finálne rozhodnutie v daždi je na jazdcovi.

Tak Alonso mal este horsiu a skoncil na bodoch.

Snad nechceš porovnávat kvality Alonsa a Russella

No ale videl si sám pre krista pána, že to Ham zvládal, on len kibicuje, to som presne vedel, že keď Ham dá takéto žvásty, tak odrazu začne zrýchlovať, a tak aj bolo. Jednoducho to Charles včera a aj dnes nezvládol, nie je hanba si to priznať, on sám to urobil, tak ho tu nemusíš zaslepene stoj, čo obhajovať. :slight_smile:

3 Likes

Kája měl dnes velkou smůlu, ale to snad přežiješ.
Ale přiznávám, že správně propečený buřt má pro zvyšování osobních požitků velké přednosti.

image

2 Likes

4 Likes