Logicky kedze sa len tvaris ze fandis aj Norrisovi pritom si jeho hejter a konspirujes ze McL ho uprednostnuje.
Leclerc a Russel urobili sebevraždu pred štartom.To nikdy nebolo na slick a ešte Russel obul hardy. Nepoviem softy alebo medky
No zase Ferrari na vode nikdy nešlo. Posledná výhra na mokru je Malajzia 2012 pre Ferko.
x
jj, hater jsi, svoji hloupost prokazuješ opakovaně
Colapinto dnes nakoniec ani neštartoval ?
Ano, na buřta, posedět, pokecat, bazén.
Dohrávat VC tady nemá smysl.
Je tu moc negativní energie a málo vědomostí o F1.
Ale no tak, Nordi , Šárl to jednoducho dnes nezvládol, však Ham tam momentami lietal, dnes Charles jednoducho nemal svoj deň, toť vše, tak isto, ako Oscar alebo aj Max.
Nezvládol a Ferrari malo v RP horšiu pace ako sauber. Ja iba hovorím fakty. Povedz mi posledný dobrý Ferrari závod? už dlho sa hovorí, že Ferrari nevie postaviť auto na vodu. Nejaká filozofia im nikdy nefunguje a výhra v daždi naposledy 2012 to potvrdzuje.
Dohodnutý na čom?
Sám HAM to komentoval
Však to je reklama na LEGO. Preto to urobili.
Že pôjdu do boxov
ťažko. Aj Leclerc urobil last call. Toto je na jazdcovi. Tím to môže zatrhnúť, ale finálne rozhodnutie v daždi je na jazdcovi.
Tak Alonso mal este horsiu a skoncil na bodoch.
Snad nechceš porovnávat kvality Alonsa a Russella
No ale videl si sám pre krista pána, že to Ham zvládal, on len kibicuje, to som presne vedel, že keď Ham dá takéto žvásty, tak odrazu začne zrýchlovať, a tak aj bolo. Jednoducho to Charles včera a aj dnes nezvládol, nie je hanba si to priznať, on sám to urobil, tak ho tu nemusíš zaslepene stoj, čo obhajovať.
Kája měl dnes velkou smůlu, ale to snad přežiješ.
Ale přiznávám, že správně propečený buřt má pro zvyšování osobních požitků velké přednosti.