LIVE: Veľká cena USA 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Jen 140x? To si ubral pár nul. :smiley:Tenhle tady nic jinýho nedělá než nahlašuje.

2 Likes

Ale to se nebavím o nahlašování, vypisoval zprávy adminovi, aby mi dal ban :grinning:

2 Likes

:smiley: Počkej jakože mu psal osobní dopis nebo mail, jo? :smiley: Až takhle?

2 Likes

Psal mu zprávy tady a psal i na email redakci, aby mi dali ban, prostě se zoufale snaží přes dva roky no

2 Likes

:smiley: A ted si představ, že tu psal, jak vše diktuje z auta. Mně to přijde jako scénka do Monty Pythonů. :smiley:

2 Likes

Len aby si ty zas neplakal ježkovi alebo mne do DMs.

1 Like

Vacsie vymysly uz naozaj nemozes napisat

-50/10 ragebait

Nudite

Jj, kdo tu chodí vypisovat :smile:

2 Likes

Taky mi kdysi přišel ragebaite. :smiley: Out of nowhere (:

1 Like

A proč nepošleš to, co si mi psal ty?:thinking:

2 Likes

Ja jsem ti nic nepsal. Poslal jsem ti fotku, kterou jsem te odpalkoval, abys me neotravoval v dm.

1 Like

Jo vlastně, když si dostal perma ban, tak vymazali tvoje starý příspěvky i to cos mi vypisoval. No škoda, že si zase ukázal, jakej si bezpateřní lhář :smile:

2 Likes

Jaky perma ban? Na fotce, co jsem poslal, tak je napsano, ze je tam 1 odpoved. Pokud jsem ti poslal fotku, tak se to pocita jako jedna odpoved. Mas nejaky vetsi problem s vnimanim textu? A nebo ti nedela dobre, ze je forum v jinem jazyce? Ne ze by ti sel i ten tvuj rodnej teda…

1 Like

Jenže ty jsi zabanovanej rAstor.
Což je zaroven i odpověď na hellovu otazku, zda už ti vyšly tři cifry IQ. :sweat_smile:

2 Likes

Však nemusíš dál ukazovat, jaký jsi lhář, my víme, že si dostal perma ban za svoje výlevy na adresu Ukrajiny a Slovenska

1 Like

1 Like

Jeho příspěvky byly tak šílený, že po něm radši zahladili všechny stopy.

2 Likes

A nech si dostranit ten hákáč co máš na čele, oni to stejně všichni poznají co jsi zač i bez toho :smile:

2 Likes

Tohle je silnej logr na dospelyho cloveka… Nedivim se, ze na linkedinu musis zadonit o pozornost headhunteru. Ty bohuzel nemas cim jinym zaujmout nez svoji blbosti… Diky za interakci, hezkej den.

3 Likes

Díky, že jsi zase přišel ukázat, jak seš blbej. Zasmali jsme se. :smiley:

2 Likes