Jen 140x? To si ubral pár nul.
Tenhle tady nic jinýho nedělá než nahlašuje.
Ale to se nebavím o nahlašování, vypisoval zprávy adminovi, aby mi dal ban 
Počkej jakože mu psal osobní dopis nebo mail, jo?
Až takhle?
Psal mu zprávy tady a psal i na email redakci, aby mi dali ban, prostě se zoufale snaží přes dva roky no
A ted si představ, že tu psal, jak vše diktuje z auta. Mně to přijde jako scénka do Monty Pythonů. 
Len aby si ty zas neplakal ježkovi alebo mne do DMs.
Vacsie vymysly uz naozaj nemozes napisat
-50/10 ragebait
Nudite
A proč nepošleš to, co si mi psal ty?
Ja jsem ti nic nepsal. Poslal jsem ti fotku, kterou jsem te odpalkoval, abys me neotravoval v dm.
Jo vlastně, když si dostal perma ban, tak vymazali tvoje starý příspěvky i to cos mi vypisoval. No škoda, že si zase ukázal, jakej si bezpateřní lhář 
Jaky perma ban? Na fotce, co jsem poslal, tak je napsano, ze je tam 1 odpoved. Pokud jsem ti poslal fotku, tak se to pocita jako jedna odpoved. Mas nejaky vetsi problem s vnimanim textu? A nebo ti nedela dobre, ze je forum v jinem jazyce? Ne ze by ti sel i ten tvuj rodnej teda…
Jenže ty jsi zabanovanej rAstor.
Což je zaroven i odpověď na hellovu otazku, zda už ti vyšly tři cifry IQ. 
Však nemusíš dál ukazovat, jaký jsi lhář, my víme, že si dostal perma ban za svoje výlevy na adresu Ukrajiny a Slovenska
Jeho příspěvky byly tak šílený, že po něm radši zahladili všechny stopy.
A nech si dostranit ten hákáč co máš na čele, oni to stejně všichni poznají co jsi zač i bez toho 
Tohle je silnej logr na dospelyho cloveka… Nedivim se, ze na linkedinu musis zadonit o pozornost headhunteru. Ty bohuzel nemas cim jinym zaujmout nez svoji blbosti… Diky za interakci, hezkej den.
Díky, že jsi zase přišel ukázat, jak seš blbej. Zasmali jsme se.