Ham měl 2 varování před posledním kole za track limits a pak je porušil v S1 a S2, bude pencle? 
To celkem ano. Co říkáš na formu RB? Myslíš, že s tím muže McLaren ještě něco udělat? 
Když jsem viděl jak Antonelli jede po tom kontaktu, říkal jsem si že Alonsa stejně dá. No pak nějak odpadl. Předjíždět na softech si vybíralo svou daň.
Běž se zeptat… anglicky.
Piastri stabilizuje, vzdy to muze byt horsi.
To může, ale dnes měl být min 3, ale rychlostně byl “nikde”
Charles dnes neskutecne. Max tak nejak nic moc nemusel, Landa mu odstinil Charles brilantni jizdou, takze nevime. Lando chyba na startu a pres Charlese to bylo tezke, ale konec dobre, vsechno dobre. George dnes nebyl tak silny, stejne tak Lewis. Oscar velmi slaby vykon. Yuki dnes taktez vynikajici. Hulk, zaslouzene body po vcerejsku.
Já myslím že ano, jsou dva , jeden ho sundá. 
No jako to mě taky napadlo 
Tak to fenomenále

Není třeba se ptát.
McL dá přednost tomu, kdo bude mít větší šanci na zisk titulu a to Piastri pomalinku ztrácí.
Byl jsem v kostele a zaklel jsem tam Piastriho. Bůh existuje.
By dostal 5s to by mu vyslo na PIA
Oni dva( P a N) se nechtějí vybourat a prot s Maxem do toho ne´jdou naplno , až to zkusej klapne to.
Ale jako aby ztratil to tempo až takhle? To je prostě divný.
Neměl jsi tu minule přednášku o sportovním chování? 
Piastri hlásil celý závod velkou nedotáčivost, je možný, že po sprintu udělali změnu v nastavení, která mu absolutně nesedla
Mclaren se do toho nebude plést, ať si to vyjezdí sám, tak jak to má bejt, tam závody dvojic nepěstují
Mercedes neměl tempo. Tenhle typ tratě a ještě v takovým vedru je nevyhovující. 
V rámci férovosti by Lando měl s Maxem zopakovat Monzu a Brazílii 2021, aby Oscar mohl mít chvíli klid