LIVE: Veľká cena Talianska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Není v Red Bullu nějaká nervozita? podle mě i ty boxy a strategy začínají haprovat

Inak to je zaujimave, aj v Mercedese to bolo tak, ze paralelne s ich poklesom vykonnosti, sa im aj zhorsili zastavky v boxoch.

Ferrari plan C full push

Ferrari je na 2 stoep

V Mercedesu byly zastávky horší postupně, jen dominance 2020 to zakrývala, 21 měli boxy dost špatný

1 Like

a nebude z toho plán F nakonec?

Ano? Ja som mal pocit, ze to zacalo az v roku 2022.

Jj, oni měli štěstí, že vykonnost na trati to zakrývala, Toto přiznal, že to hodně zanedbali

2 Likes

LEC sa drží a Lando padá. Ale pokiaľ sa McL dostane do bitky medzi sebou, tak LEC môže skúsiť double undercut na P1.

To víš. Když máš dobré auto, tak se můžeš zaměřit na kravinky. A hrát si na 1,9 rekordy…
Když ne, tak se na kravinky vypr.dneš a musíš dát focus na výkonnost…

to isté ako MERC to isté ako ferrari od 2019. Proste neriešiš stratégiu a pit tak moc, nemá to zmysel. Všetko rveš do opravy auta.

Ano, vyvoj auta a zastavky v boxoch maju urcite na starosti tie iste oddelenia…

Leclercovi bych to přál, ale Ferrari je přece jen pomalejší.

A Oscar si za tu drzost a srdnatost výhru zaslouží. Ta první byla taková rozpačitá, tahle by byla se vším všudy.

2 Likes

Trénink pitů stojí peníze. Lepší vybavení na pity stojí peníze… pistole, matice…
Pokud nemáš výkon, tak dáš peníze na auto. :slight_smile:

Zatial nemam pocit, ze by Verstappen na novsich pneumatikach stahoval Hamiltona…asi sa potvrdzuje, ze Red Bull ma jednoducho na nic tempo.

3 Likes

Když má Lando dovolený bojovat, proč nepředjede Oscara, když Oscar vůbec Landovi nestíhá?

Lebo je momentalne pomaly, ale stint moze byt este dlhy.

Nemá. Proto škoda 4 sekund v boxech.

Už tě přestanu tím provokovat, ale ta kritika na Oscara od tebe nebyla na místě :slight_smile:

Zdá se, že hoši v RB sázejí na déšť, nebo safety-jinak se jim těžko může vyplatit ještě jedna zastávka.