LIVE: Veľká cena Talianska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ja by som to riskol a ostal vonku s Ferrari a nech Leclerc skúsi niečo vytiahnuť

Ináč ale norris nič moc tempo na nových hardoch, som čakal, že obletí verstappena už dávno

1 Like

Marko ho dobre precital ked mu ponukal Perezovu sedacku. Je rychly a este aj na timovu reziu sa necha nahovorit.

image

LEC ostáva asi na 1 stop

Vzhľadom k tomu aké má tempo Norris, jednoznačne 1stop

2 Likes

Ferrari nemá čo stratiť proste nech to skúsia. Tak to nedajú nevadí. Piastri a Lando nedávajú toľko dole. A Lando si zničí pneu za Maxom a to nejde toľko pushovať Hardy rýchlo strácajú ten peak performance. Leclerc môže urobiť russela dúfam

2 Likes

nedajú to ale aspoň to skúsia očividne

Keď norris dnes nebude ani na pódiu, to bude haluz :smiley:

Ferrari ide na to
image

1 Like

čo už nevadí a čo majú robiť. Však toto chceme ne? Nemám na normálne, tak risknem pošlem tam wild stratégiu. Toto sme od Ferrari chceli.

Teraz uz je to jasne.

To uvidime po pretekoch, ci sme to chceli.

však ja nie som proti

Ale McL pôjde Q laps a môžu prehriať pneu. To v takomto teple tiež nepôjde asi. Uvidíme. Je to zaujímavé.

No, pre Norrisa to vobec nevyzera dobre.

Norris je aj jednoducho pomaly. Zrovna dnes nebolo moc taktice pisat, ako Piastri nestiha Norrisovi, dost si sa znemoznil.

Leclerc to už raz proti Hamovi na 1stop dokázal a ham išiel 2. On neviem uvidíme. Teraz sa môže ukázať

Smutne je, ze ak chce McLaren teraz stale vyhrat, ani nemoze ist na Landa, lebo Oscar je 5s pred Landom a rychlejsi…

Edit: Mozno aj preto si 1-2 neurcili tuto VC…

Nevzpomínám si, kdy jsem naposled fandil Ferrku, ale dneska bych jim to přál.

To by bola paráda, ak by Ferrari prišli do cieľa 1-2.

3 Likes