LIVE: Veľká cena Talianska 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Mé dnešní poděkování patří celému Ferrari, které díky svému úsilí přidali celélemu už tak vyjímečnému závodu ještě větší hodnotu. :+1: :beer: :+1:

5 Likes

Ten Sainz, to je ale sympatický mladík :slightly_smiling_face:

(čirá ironie)

1 Like

Ako bolo to aspoň zaujímavé.

1 Like

prečo tam neni pravidlo že do niekoľkých kôl si musia odpíkať trest lebo tak ten trest vlastne trest ani nie je

2 Likes

Lenže doteraz Leclerc Sainza rešpektoval. Teraz začne dostávať SEB - CHARLES 2019. A skončí to ako brazília 2019

Ten Russel, to je extrémny tragéd. Ten by neudržal žiadnu pozíciu ani keby dostal pol kola náskok.
Možno dobrá dvojka, keď bude lepšie auto, ale inak nemá šancu na titul, je to mamľas.

Dnes je španielsky podcast u Maxa?

Dneska SAI nejlepsi za Ferrari a ja nejvetsi fanousek Ferrari, doufam ze to bylo jasne videt…

Hned je to lepší když se nebojí dát k Leclercovi jezdce který ho vyzve :wink: Bravo pro tým :clap:

2 Likes

Charles dneska trosku oportunisticky, ale Sainz tu obranu ma extra tvrdou. Takovou Maxovskou. :grinning:. Asi kdyby zatlacil na Maxe, mohl mit Max trosku problemy, ale treba Ferko taky mohlo udelat vic. Mohli to zkusit poslat Charlese v 16 kole do boxu, ze by to dojel. Ale mozna to bylo jeste brzy.

Co proti němu máš? :open_mouth:

Tak pro mě boje o P2 - 4, jak jsem napsal výše, udělaly závod. Když nechám bokem některá probrždění, tak s takovým nasazením se má bojovat. A je to pro mě důležitější než otázka, jestli měl někdo unfair očekávání nebo komentář. Sainz to chtěl dovézt v klidu, chápu, ale jsem rád, že Charles bojoval.

1 Like

trápení bylo celý víkend, z toho se nedá nic dělat. Jako upřímně Mercedes i McL taky nic moc, když jsme u toho

Holt jsou závody, kdy samotné drama na trati dává divákům větší hodnotu, než samotný výsledek a tohle Ferrari včetně jezdců splnili.
Tifosi musí být nadšené.

2 Likes

Jo, vyloženě nálož byla jen od RedBullu a Ferrari, tam je to sekunda na kolo :grimacing:

Mal tlačit na RB a nie sa vyvážať a potom dúfať že predbehne Sainza, mal na to príležitosť Môže byť rád že to už dnes nedopadlo ako Brazílii .

2 Likes

Mám radost, že Vasseur do finiše nezasahoval. :+1:

2 Likes

Je zajímavé, že před Maxem se Sainzovi obrana spíše hroutí. Dobře, první útok MV pokryl výborně, ale pak probrzdil a i to Maxovi stačilo. Na Charlese si ale Carlos věří. Každopádně dnes výkon celkově v pozitivních barvách a vlastně i celý víkend.

No uplně na konci už chtěl klid, ale taky ho nedostal :smile:

1 Like

Tak v Singapuru vzhuru na podium :slightly_smiling_face:

1 Like