Asi za to nemohou motory. Ta trať je fakt hrozná srajda. Monako, akorát ve větším měřítku.
Tady snad nepředběhneš ani kdybys byl o 2s rychlejší.
Ty nebuď taky kyselej jak prdel.
Ale tady mi není jasné, proč měl vracet pozici právě LH, když tu pozici neztratil. Jedině s tím, že i udržet si pozici je de facto výhoda, ale tady těžko spočítáš deficit ostatních, kdo všechno by pak mohl říct, že se chce posunout dopředu. Plus ta komplikace s KA. Podle mého byl tady GP hodně ustrašený.
Však teď ukazovali, že Alo má s nejhorším motorem 5 předjetí.
Hej, ale ak by padla červená, tak reštart by mal na médiách, prip. softoch
Lawson na amatera, nechat sa predbehnut na tejto trati.
To by přezuli v boxech všichni na to nejlepší, co jim zbývá. Ale to už opravdu spekulujeme.
Je mi jasné, že to nechápeš.
Kimi předjel mimo trať a vrátil pozici zpět.
Verstappen předjel mimo trať a nevrátil pozici zpět.
GP a RedBuil usoudili, že to bylo předjetí mimo trať, tak Verstappenovi doporučili pozici vrátit zpět. Neboj. RedBull má v racesupport roomu 100+ lidí. a 50 kamer, které na Verstappena koukají a hlídají. A znají pravidla lépe než ty.
Prosím tě, ten kouká jen na výsledky a podle toho se rozhodne, jestli přijde do diskuze nebo ne a stejně je to stejné dokola - mele nesmysly, tahá sem témata mimo F1, F1 absolutně nerozumí a neustále tu vyplakává. Na motory, na aero, na pravidla obecně, na komisaře, na RBR, na okruhy .. to je ublíženec na entou, kterej ti nikdy nic soudného nenapíše.
Na to, aby se dostal do F1, dejme tomu. Aby psal v 18 dějiny, ne, bez ohledu na to, co tu blábolí alzafans.
To sa zhodneme.
V oznacovanim takeho nazoru (ako maju mnohi, vratane divakov, komentatorov a samotneho RBR), ako svedkovia Hamiltonovi ci pod., uz nie. Obaja vieme ako mas rad akterov “incidentu” a tiez by niekto mohol nalepkovat a nepacilo by sa ti to asi ![]()
Na to som jasne narazal, nie na samotny iny nazor na incident…
My víme, že ty máš tyhle srač koidní městské okruhy rád…ale pro normální lidi je tohle nuda ![]()
Na com sa zhodli komisari? Potrestali ho? Oni odporucili RBR aby prepustil poziciu? Pokial viem, to sa nerobi, tak na com sa zhodli komisari? Alebo pocujes o com sa bavia?
A nezaujati ludia? Kto je nezaujaty? Kazdy jeden clovek je zaujaty, ci v pozitivnom zmysle alebo v negativnom. Aj miera zaujatosti je od cloveka k cloveku ina. Ale prosim ta neargumentuj mi tu nezaujatostou
Ako pisem, team to hral na istotu.
Ja sa za jeho fanusika nepovazujem, ale ohladne toho sa nemam najmensiu chut dohadovat. Mne je jedno ci skonci prvy alebo sa vytrepe.
Inak nechápem, prečo Charlesa nezavolajú do boxov, aby sa aspoň pokúsil dohnať Landa. Takto to vlastne nechávajú len na náhodu…
Tobě už zase odlítl dekl, protože Verstappen nestíhá? Tak hlavně, že jako Ferrarista si užíváš Leclerca ve vedení závodu.
Nuz, keby Max nemusel pustat Hamiltona, tak by dnes aj vyhral. Mal to urobit ako Antonelli a skratit si tu sikanu dvakrat, potom by to bolo v poriadku.
Nemá, co získat.
Získá jen tím, že zůstane na trati a bude SC nebo RF.
Může jít do pitu v posledním kole a být 4.
Ver-Nor pokope. Začína se mi dĕlat mdlo ![]()
Keď sme pri špekulovaní, Lando dobehne Maxa, ten sa bude spôsobom, jemu vlastným brániť a zavlaje RF.
Červená vlajka, výměna gum a vítězství pro Leclerca.
Charles by si to zasloužil za ten shitstorm co teď (veskrze) neoprávněně dostává ![]()