Měl moc staré pneu.
Videl jsem posledni sprint na 6 kol, what a race!
RUS prekvapil a sel do Hermanna.
Slušná VC. Gratulácia McLarenu a Leclercovi a pravdaže Hulkenbergovi. Ohľadom Verstappena len toľko, že on sa sám vyjadril, že na šampionát nemyslí a chce sa zabaviť. Tak sa baví. Tak po verstappenovsky…
Do riti to išlo už 10 kol do konca
Co splietas aku uprimnost vo vrcholovom sporte??? ved ty len dokazujes ze nemas o.sporte ani sajnu…
Jo, chvili to vypadalo že by je mohl Max stíhat, ale Pia si to hlídal a pak zrychlil.
Co VER si ziadal hardy? WTF. Vyssie som pisal, ze spravanie neobhajujem, ale za celu situaciu moze RB, nie VER v prvom rade. Z boja o P1 bolo zrazu prd.
Nemusis sa rozdrapovat, Russell Verstappena v prvej zakrute vytlacil uplne rovnakym sposobom. S tym rozdielom, ze to neurobil otvorene na hulvata, ale s jeho typickym galantnym usmevom.
Ale Max sa mal kontrolvat - bola to zbytocnost, keby si udrzal chladnu hlavu, pokojne mohol Russell dostat trest a on by skoncil na P4. Klasicka Verstappenova horka hlava.
Vyťažil, ale aj bez SC by skončil na peknom 8. mieste. Ale 5. miesto a predbehnutie Lewisa som nečakal. Už len na to pódium to nejak dotiahnuť.
Reálna otázka tejto GP je čo sa deje s motormi Mercedesu?
3 výbuchy kompletné to odišlo.za 3 VC ! 2x na Tom istom aute ( predpokladám že bol nový)
Plus Russell v Q v Monaku
Chudák Kimi tak ako Miami ho poslali hore tak mu tento Triple header Dal facku za fackou až na Q v Monaku bez akejkoľvek viny
Za mě největší překvápko tempo Hulka
Veď to tvrdíte vy aký je Russell falošný a Max nie je arogantný ■■■■■ len úprimný
Tak neviem
Tak Seb díky něčemu takovému ztratil 25 sekund a ještě dostal 2 nebo 3 trestné body a Verstappen jen toto? Výsměch.
Ty se ale určitě nekontroluješ a poctivě trenuješ.
Mňa neprekvapil nie je to 1x.
A je to jediný čo na toto ma s Maxom gule už dlhodobo
On a Oscar
Prečo asi Max trusi sprosté poznámky na jeho adresu ?
Len pre toto, že to vie
Ze tam si len tak neurobí čo chce! A George neuhne ! A este mu aj zavari tým že pozná pravidlá
I Rosberg říkal, že je to na black flag.
Dnes padli viacere tvrdenia ci mytusy.
Definitivne sa potvrdilo, ze TD v Imole a TD tu, McLarenu neublizila, hoci v to mnohi dufali…
A ze ked Max a Charles spolu bojuju, nikdy nie je problem.
Ze pride este vacsi problem v podani zatmenia mozgu Maxa na Georga, sme sa dockali o daco neskor a tym pada aj teoria o maximalizacii dosiahnutych vysledkov.
Tato VC moze byt kludne “klucova”…
Gratulacia McLarenu za double a Oscarovi za dalsiu majstrovsku jazdu a Charlesovi k podiu
Je vidět čemu je v RB učí.
Preco mi vykas?? Nie neboj pochopil som co.ma zaradujes na tento zoznam??? Kedy som ja niekde tu pisal ze ten ci one jazdec je falosny a ten onen je uprimna dusicka??? Pocuj chod sa schladit naozaj, myslim to v dobrom
Presne preto to stále robí
Lebo dostane takéto symbolické trestu