LIVE: Veľká cena Španielska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Měl moc staré pneu.

Videl jsem posledni sprint na 6 kol, what a race!

RUS prekvapil a sel do Hermanna.

Slušná VC. Gratulácia McLarenu a Leclercovi a pravdaže Hulkenbergovi. Ohľadom Verstappena len toľko, že on sa sám vyjadril, že na šampionát nemyslí a chce sa zabaviť. Tak sa baví. Tak po verstappenovsky…

1 Like

Do riti to išlo už 10 kol do konca

Co splietas aku uprimnost vo vrcholovom sporte???:laughing::laughing::laughing: ved ty len dokazujes ze nemas o.sporte ani sajnu…:roll_eyes::roll_eyes:

3 Likes

Jo, chvili to vypadalo že by je mohl Max stíhat, ale Pia si to hlídal a pak zrychlil. :slight_smile:

2 Likes

Co VER si ziadal hardy? WTF. Vyssie som pisal, ze spravanie neobhajujem, ale za celu situaciu moze RB, nie VER v prvom rade. Z boja o P1 bolo zrazu prd.

8 Likes

Nemusis sa rozdrapovat, Russell Verstappena v prvej zakrute vytlacil uplne rovnakym sposobom. S tym rozdielom, ze to neurobil otvorene na hulvata, ale s jeho typickym galantnym usmevom.

Ale Max sa mal kontrolvat - bola to zbytocnost, keby si udrzal chladnu hlavu, pokojne mohol Russell dostat trest a on by skoncil na P4. Klasicka Verstappenova horka hlava.

4 Likes

Vyťažil, ale aj bez SC by skončil na peknom 8. mieste. Ale 5. miesto a predbehnutie Lewisa som nečakal. Už len na to pódium to nejak dotiahnuť. :smiley:

3 Likes

Reálna otázka tejto GP je čo sa deje s motormi Mercedesu?

3 výbuchy kompletné to odišlo.za 3 VC ! 2x na Tom istom aute ( predpokladám že bol nový)

Plus Russell v Q v Monaku

Chudák Kimi tak ako Miami ho poslali hore tak mu tento Triple header Dal facku za fackou až na Q v Monaku bez akejkoľvek viny

Za mě největší překvápko tempo Hulka :+1:

7 Likes

Veď to tvrdíte vy aký je Russell falošný a Max nie je arogantný ■■■■■ len úprimný

Tak neviem

Tak Seb díky něčemu takovému ztratil 25 sekund a ještě dostal 2 nebo 3 trestné body a Verstappen jen toto? Výsměch.

5 Likes

Ty se ale určitě nekontroluješ a poctivě trenuješ.

1 Like

Mňa neprekvapil nie je to 1x.

A je to jediný čo na toto ma s Maxom gule už dlhodobo

On a Oscar

Prečo asi Max trusi sprosté poznámky na jeho adresu ?

Len pre toto, že to vie

Ze tam si len tak neurobí čo chce! A George neuhne ! A este mu aj zavari tým že pozná pravidlá

I Rosberg říkal, že je to na black flag.

Dnes padli viacere tvrdenia ci mytusy.

Definitivne sa potvrdilo, ze TD v Imole a TD tu, McLarenu neublizila, hoci v to mnohi dufali…

A ze ked Max a Charles spolu bojuju, nikdy nie je problem.
Ze pride este vacsi problem v podani zatmenia mozgu Maxa na Georga, sme sa dockali o daco neskor a tym pada aj teoria o maximalizacii dosiahnutych vysledkov.

Tato VC moze byt kludne “klucova”… :slight_smile:

Gratulacia McLarenu za double a Oscarovi za dalsiu majstrovsku jazdu a Charlesovi k podiu :+1:

6 Likes

Je vidět čemu je v RB učí.

2 Likes

Preco mi vykas?? Nie neboj pochopil som :grin: co.ma zaradujes na tento zoznam??? Kedy som ja niekde tu pisal ze ten ci one jazdec je falosny a ten onen je uprimna dusicka??? Pocuj chod sa schladit naozaj, myslim to v dobrom

Presne preto to stále robí

Lebo dostane takéto symbolické trestu

1 Like