LIVE: Veľká cena Španielska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Vox populi, koks v papuli. :grin: (To jsme kdysi měli na gymplu na nástěnce.)

1 Like

Ale prosím tě, co bys potom dělal, kdyby nebyl tam nebyl ten Verstappen, když by jsi nemohl mu dávat neustále svou plnou pozornost

2 Likes

To by dost vysvětlovalo

1 Like

Mne prišlo divné, že zase držali nejak neortodoxne dlho Charlesa za Hamom, aj keď bolo dosť očividné, kto má lepšie tempo. :slight_smile:

1 Like

image
tak internetový odborníci, pustite sa do rozboru. Trhajte!!!

1 Like

Být 10. v nejrychlejším autě je umění.

4 Likes

Max nejrychlejší, ale i tak se nechytal na McL a pak udělal takovou prasárnu?

1 Like

To je a Max si neprizná, že dnes zahodil 15b

2 Likes

lebo Ferrari sa bojí odpratať horšieho jazdca no.

Nesedí mu auto no. Nebo spíš současná generace. Uvidíme, co 2026. Možná pak pověsí, po nádherné kariéře, helmu na hřebík.

Fred má na to tvoj názor.

Mně ne, protože pro Hamiltona to byl nepříjemný okamžik. Fakticky takové decentnější “Charles is faster than you.” Zaplatili mu 100 mega, z jeho příchodu udělali marketingovou událost roku, a teď je jako nováček Antonelli, který dneska dostal příkaz nezdržovat Russella, který vyjel na nových gumách.

Říkal bych si, že se svět mění k lepšímu.

V Miami zahodili 9 bodů. Dnes 15. Resp. 14.
Nebýt vlastních chyb…

3 Likes

Zas nepřeháněj ale. Ferrari postavilo traktor a tuto sezónu už nic nezmůžou.

Inak ale zase toto je true, aby to ešte RB neobhájil, že zrušia penalizáciu.
image

2 Likes

Ale v tejto sezóne sa bojuje o priazeň tímu, ktorú pri boji o titul budeš chcieť.

To určitě ne. :smiley:
To je Twitter z Twitterlandu. :smiley:

1 Like

15 bodů mu zahodil tým, který mu dal bílou pneumatiky, od tebe bych teda čekal větší objektivitu

4 Likes

Promiň, ale Ferrari bude příští sezónu ještě horší, než tuto. Psal jsem to je ln skrz to, zda mu auto víc sedne nebo ne. Hamilton už podle mě s titulem nepočítá a chce si ještě dokončit sen zajezdit si s Ferrari.