Skoda ze to George dlhsie nedrzal… Prisiel by aj Lewis
Akoze uz teraz je to na Barcelonu velmi dobra VC
To je tak ked Max nevyhra kvalifikaciu… Zrazu si vsetci myslia ze vyhraju a skusaju rozne strategie
Ak by Lando nespekuloval uz mohol viest zavod. Rb uz nieje najrychlejsie auto do konca sezony sa nam Maxo este zapoti
A pak, že je Barcelona nudná
Leclerc uz vedie, ci? Podium v tychto teplotach len v pripade vypadnutia konkurencie
Nikdy nudná nebyla… To jsou jen kecy Eiseleho.
Mcl ma dobru strategiu, lebo Lando na posledny stint da stredne a Max bude musiet dat tvrde, alebo pouzite makke, co je malo pravdepodobne.
Každý Team to tu dobre pozná z testovania, majú odskúšané nastavenia , aj Alpine to celkom dobre trafil . Osobne som si myslel že Mercedes mal nastavenie na kvalifikáciu a v preteku už nebudú stíhať ale celkom sa držia.
Něco na tom je.
Dík za info.
1515
A tvvrdé nie je sú až tak zlé
Tak su momentalne najrychlejsie auta a pride mi, ze ak by siel skor do boxov tak uz by maxa dal. Ved pozri dava mu skoro sekundu na kolo.
Rb sa trapi neskutocne.
a to chcú ísť krátky stint na hardoch aj s Leclercom ? alebo pôjdu softy znovu ?
Posobi to tak. Len na uvod som zachytil info, ze Max ma este nepouzite cerstve softy… Tak ak ich uz nenasadia, preco mu ich nedali hned na starte? Tam sa mi aj vizualne zdalo ze uz mal pouzite narozdiel od Landa napr.
Hej, ale aj Lando moze dat pouzite makke.
Tak som to nedomyslel, ale takticky je na tom dobre, lebo teraz na tvrdych je velmi rychly.
neviem ani čo lando sám nechápem ale pokiaľ padne neskorý SC tak FER a MCL sú v najlepšej pozícii
Lando má stredné žiadne tvrdé
neviem ale Russellovi hardy absolútne nefungujú