LIVE: Veľká cena Španielska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Neriešim to že zabil skoro @PUFF miláčika Hama ale to je druhý krát to isté ako s LEC

Neměli jsme nejlepší auto = náš bůh podal božský výkon a díky němu jsme vyhráli.

2 Likes

Renault se přehoupl přes Haas o celý jeden bodíček.

Ham není můj miláček, příští rok jde do Fiari, takže je synem smrti. :slight_smile:

1 Like

Já vím, kdyby to nešlo jinak, tak prošlápne podlahu a poběží po silnici :smile: . Ale tak daleko to u Maxe není, to zase buďme spravedliví, a prvotřídní pilot to je.

Co se týče strategií, tak na tom musí McL zamakat, protože tady si projeli příležitost v prvním stintu, měli to střihnout na undercut a ne overcut, potom Lanod ztratil hodně času za Mercedesem, jinak pace na win tam byl. Piastri se musí dát dokupy a v Rakousku být zase ve předu s Landem
Mercedes celý víkend velmi dobré tempo, tímhle pozitivně překvapili
U Ferrari jsem čekal více
AM dle predikcí velmi náročný víkend, opravdu to chce překopat celý monopost, chybí tam přítlak i trakce, celkově je to prostě zlý, nic jiného se tu nedá hodnotit

1 Like

O tom nikdo nepochybuje. Však mám jeho figurku. :slight_smile:

Už mícháš beton se silnějším poměrem plastifikátoru? :grin:

V prvom rade sa Leclerc nemal nechať predbehnúť. Áno, Sainz to dal opäť na prasa, ale keď bol rýchlejší, tak prečo by nemal predbiehať? Jediná jeho chyba bol ten spôsob predbehnutia.

Mclaren musi zlepsit management zavodu, velka skoda, Norris i pres ten prokoucovany start udelal zavod, ma to svoji hodnotu, auto drzi, dela co ma.

Mercedesy 17s je propadak, ale podium se pocita, HAM dneska jeden z nejlepsich.

Marko dnes neodeslal SC objednavku, nemusel.

3 Likes

Podle mého názoru McLaren byl auto číslo 1, ale kladu si otázku, jestli Landovi netrvá zbytečně dlouho, než se dostane do tempa. Dosud jsem si myslel, že Oscar Piastri začíná dobře a pak nepochopitelně odpadá (loni to bylo markantní), ale teď se začínám ptát, jestli spíše v úvodních stintech nespí Lando a pak se rozjede k velké jízdě, jenže potom je tam už ztráta (+ Oscar kolegovi nestíhá).

Hezky jsi to napsal a teď šup pro Situse a fofrem na brigádu.
Ať jste alespoň k něčemu užiteční.

5 Likes

https://x.com/leclercsletters/status/1804888455555477718

Kámo tu sa ide dlhá hra, prečo hneď tlačil a uvaril pneu? Vieš ono sa to volá, že soft štart. Každý na začiatku po prvom kole zmierni tempo a začne tie pneu postupne zahrievať a zatavovať aby to dalo čo najdalej

1 Like

Charles dělá zbytečný rozbroje v týmu

1 Like

Už mi ho začína byť trochu ľúto. Alonso stratený, Situs nikde a ešte ty mu tu takto nakladaj. :joy:

4 Likes

McLaren měl skvělé tempo a byli rychlí. Znovu, ale selhala boxová zíďka, podobně jako v Kanadě.

RB pokrýval všechny hrozby undercutů, chodili před McL, perfektně načasované pitstopy, perfektní provedení pitstopů. Skvělá práce 1*, bez toho by nevyhráli ani náhodou.

Musí se to prostě naučit, RB dostával tvrdou školu od Mercedesu, teďka dává RB školu McL…

2 Likes

Max to zase tak casto nerika. No a kdyz ma pocit ze to nejlepsi auto nemel, tak to holt zminil. Je to stejne jen zprava pro jeho team. Nikoho to nezajima. My co mu fandime vime, ze je nejlepsi na svete a ty kteri mu nefandi vedi, ze v jeho aute by to dokazal kazdej, nebo minimalne jejich milacek by ho porazil. :smiley:

A uprime, RBR se ted jako nej auto opravdu nejevi.

2 Likes

Šetříme se na Maďarsko :stuck_out_tongue_closed_eyes: :smiley: Tam bude Aston zpět! :green_heart: Alonso výborně maximalizoval potenciál, víc tam nebylo :muscle:

3 Likes

svata pravda.
15zn