Stačí si pozriet pár kôl Charlesa a zistíte, kedy dávalo dole nohu z plynu. Tak aj o 50m skôr než normálne https://x.com/leclercsletters/status/1974837031134994773
Leclerc by bol Hornerov koník. Ale toto je také vtipné Elkann, tam chcel udržať Leclerc a mať Hama. Lenže proste nechápem logiku, prečo chceš 40 ročného jazdca po prime time. Ako marketing okej, ale nebudem naňho stavať auto.
Strasnej zavod, bohuzel dnes nic.
ako za mna, totalne nudná velka cena, a ak takto bude F1 pokračovať, že budu davať mestské trate kde sa nedá predbiehať, tak to stratí všetkú popularitu… lebo viac menej je to len o peniazoch v dnešnej dobe…
a režiséra ani nekomentujem, ukazuje nam 15 kol ako norris kruži za verstapenom, ale bitky antoneli leclerc, alebo ham že bol 0,4 od antoneliho, to len do maleho okienka … a vzadu krasne manévre od niektorých… a v réžií to len pár krát ukázali,
taktiež na konci Alonso len 0,4 od Hama, totalna drama na finish, a režísér nám radšej ukazuje divákov… slabšieho režiséra som naozaj nevidel
a taktiež Alonso zaslúžene DOTD… aspon sa trochu staral o zábavu aj tie vysielačky TOP… trošku humoru k tomu spánku… žiaľ Eisele si prijal mať Russela s tou poznámkou na konci ale tak Russel si to bezpečne a krásne odkrúžil štart ciel vpodstate
Ani ako marketing. Marketing to bol len do momentu kym zacal jazdit, lebo to je totalny prepadak.
My pamětníci si připomeneme Jackyho Ickxe, viz profilová fotka. Tam to bylo nemlich to samé.
Zaslúžená výhra Mercedesu dnes o triedu lepší monopost. RB aj McLaren slabší a Ferrari katastrofa.
Na tak nudnou trať to byl dobrý závod, napínavý.
Na nižších pozicích to byla show.
Ale tak Russel s horším vozem před Maxem? Dobrý.
Ale dal myslím 6x Le Mans, to taky není málo! Jacky byl osobnost, i teď ho ráda vidím, i když ty vrásky tam jsou . Pamatuju si výraz “král Le Mans” z filmu Formule 1.
Já bych ho neodepisoval, ale podle mě ho to musí psychicky strašně deptat. Takový talent a o tituly bojuje kdekdo, jen on ne.
Akorát Woody není “villain”.
Mě se líbí tenhle styl
Podle mě je chyba, že se soustředí jenom na Ferrari. Ale těžko odhadovat, jestli by si někde polepšil a kde. To je to, že sebevětší talent nemusí potkat vítězné auto celou kariéru.
To je ještě větší bizar, než když Max hlasil, že nemá brzdy a jel stejný tempo dál
A co přesně by jim měl chtít? Takové to byly fanfáry, že to “po startu umí na Maxe”, tak teď si někdo vyšlápl na něj. Kdo chce rozdávat, musí umět i přijímat.
2/10 ragebait