LIVE: Veľká cena Singapuru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Stačí si pozriet pár kôl Charlesa a zistíte, kedy dávalo dole nohu z plynu. Tak aj o 50m skôr než normálne https://x.com/leclercsletters/status/1974837031134994773

Leclerc by bol Hornerov koník. Ale toto je také vtipné Elkann, tam chcel udržať Leclerc a mať Hama. Lenže proste nechápem logiku, prečo chceš 40 ročného jazdca po prime time. Ako marketing okej, ale nebudem naňho stavať auto.

1 Like

https://x.com/alomgc14/status/1974809932642897925
a to vůbec neukázali, top předjetí

2 Likes

Strasnej zavod, bohuzel dnes nic.

ako za mna, totalne nudná velka cena, a ak takto bude F1 pokračovať, že budu davať mestské trate kde sa nedá predbiehať, tak to stratí všetkú popularitu… lebo viac menej je to len o peniazoch v dnešnej dobe…

a režiséra ani nekomentujem, ukazuje nam 15 kol ako norris kruži za verstapenom, ale bitky antoneli leclerc, alebo ham že bol 0,4 od antoneliho, to len do maleho okienka :smiley: … a vzadu krasne manévre od niektorých… a v réžií to len pár krát ukázali,

taktiež na konci Alonso len 0,4 od Hama, totalna drama na finish, a režísér nám radšej ukazuje divákov… slabšieho režiséra som naozaj nevidel

a taktiež Alonso zaslúžene DOTD… aspon sa trochu staral o zábavu aj tie vysielačky TOP… trošku humoru k tomu spánku… žiaľ Eisele si prijal mať Russela s tou poznámkou na konci :smiley: ale tak Russel si to bezpečne a krásne odkrúžil štart ciel vpodstate

Ani ako marketing. Marketing to bol len do momentu kym zacal jazdit, lebo to je totalny prepadak.

A ja ze koho mi ten Russell pripomina. :joy:

3 Likes

My pamětníci si připomeneme Jackyho Ickxe, viz profilová fotka. Tam to bylo nemlich to samé.

2 Likes

Zaslúžená výhra Mercedesu dnes o triedu lepší monopost. RB aj McLaren slabší a Ferrari katastrofa.

1 Like

Na tak nudnou trať to byl dobrý závod, napínavý.
Na nižších pozicích to byla show.

Ale tak Russel s horším vozem před Maxem? Dobrý.

2 Likes

Ale dal myslím 6x Le Mans, to taky není málo! Jacky byl osobnost, i teď ho ráda vidím, i když ty vrásky tam jsou :smile: . Pamatuju si výraz “král Le Mans” z filmu Formule 1.

Já bych ho neodepisoval, ale podle mě ho to musí psychicky strašně deptat. Takový talent a o tituly bojuje kdekdo, jen on ne.

Akorát Woody není “villain”. :wink:

1 Like

Mě se líbí tenhle styl :heart_eyes:

2 Likes

Piastri na ceste do motorhomu McLarenu po pretekoch :smiley:

4 Likes

Podle mě je chyba, že se soustředí jenom na Ferrari. Ale těžko odhadovat, jestli by si někde polepšil a kde. To je to, že sebevětší talent nemusí potkat vítězné auto celou kariéru.

1 Like

To je ještě větší bizar, než když Max hlasil, že nemá brzdy a jel stejný tempo dál

3 Likes

A co přesně by jim měl chtít? Takové to byly fanfáry, že to “po startu umí na Maxe”, tak teď si někdo vyšlápl na něj. Kdo chce rozdávat, musí umět i přijímat.

2/10 ragebait ​

1 Like