LIVE: Veľká cena Saudskej Arábie 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Vrátilo to karma za tú negáciu Alonsovho trestu počas SC.

Tak měli na to kolik? 32 kol? hlavně, že u Ocona to šlo během závodu, tohle prostě nevymyslíš

Aspoň to netrvalo dlho kým si ukázal rasizmus. Rýchlo ta idem bloknúť.

1 Like

Donkey je jednoduší, to mu musíš odpustit, že píše takový srance

Nepochopím :roll_eyes: :roll_eyes: :roll_eyes:

1 Like

Ok musí být konzistence, ale absolvovat 5s v boxech navíc a pak až po 32 kolech a podium říct, že máš pencli 10s, tak to konzistence není, kdyby to bylo v závodě, tak bych neřekl půl slova

2 Likes

Aha, tak nic no, ale já si ty stupně vítězů stejně užil… :partying_face:

3 Likes

a bolo to dramaticke alebo to skoncilo tak ako kazdy predpokladal hmm?

Myslíš Georga, že?

1 Like

má cenu se těšit na další závod, když FIA zase úřaduje?

Přijde mi to jako naprosto nekorektní jednání, co ti na to mám říct :upside_down_face:

tohle je prostě fraška, jak píšu výš, kdyby to přišlo během závodu, tak mě to nasere, ale bude to jako s Oconem, ale tohle? :face_vomiting:

1 Like

Mělo to být během zavodu, tohle je fraška a souhlasím s tebou…u Alonsa se jedna pencle z minulého roku vrátila myslím, třeba se o to Aston taky pokusí.

3 Likes

Tomu nevěřím, ale uvidíme, každopádně výkon v závodě byl zase perfektní

1 Like

Hele já jsem spokojenej, mě tohle naladu fakt nepokazí. Snovej začátek Alonsa s Astonem trvá a je to potvrzené na dvou odlišných okruzích. :sunglasses:

2 Likes

Tak snad v Austrálii bude další podium :sunglasses:

3 Likes

Furt je Alonso v top5 a já mám panáka prázdnýho. :slight_smile:

To budeš mít, já totiž psal o Alovi v top5 taky, ale s tím, že Mercedes možná bude před a to se i stalo, zato ty jsi pasoval Mercedes na 7 a 8 místo, takže jsem byl blíž :stuck_out_tongue_winking_eye:

Alonso tam všechny vyškolil, pak proškolil :heart_eyes: Je mistrem svého umění. Aston Martin s ním je dobré spojení.

Mercedes lepší, ale oni vědí.

Ferrari spadlo na držku, Sainz je sláb.

Alpine až pátý tým.

Red Bull jen vlastní závody.