LIVE: Veľká cena Saudskej Arábie 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Tak co vsetci kritici dominancie Mercedesu, tesite sa? :slight_smile:

1 Like

Zvyšujeme tlak :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

3 Likes

K comu to ma Pereza nakopnut??

Kde jsou ty drinky?

Možná sis nevšiml, ale nudu po výjezdu SC jsme kritizovali.

A včera jsme uvítali Maxův problém s tím, že to aspoň bude dramatičtější.

Tak neryj, člověče.

No to teda, Mercedes a Ferrari díky Alonsovi zatím žádné pódium, tam musí být pořádný tlak :sweat_smile: :green_heart:

No skúsme postaviť AT identické ako RB a uvidíme ten poprask , a z to že z fotiek komplet auto poskladaju tak aby fungovalo je málo pravdepodobné (to netvrdím ja )

Po 1 roku dominancie, druhý závod ktorý RB vyhral už polovica fóra brečí po zmene :smiley:

1 Like

No celkom nudné preteky, lebo to Maxove obchádzanie moc s pretekaním nemalo, všetci sa postupne nejak pozgrupovali každý do svojej výkonnostnej škatuľky, možno na Tsunodu.

Alo je ještě vyšetřovanej za ten pit stop a pencli, tak snad to bude v pohodě

Přitom kdyby byli konzistentní, museli by napsat:

za a) rozdílový pilot,
za b) lepší práce.

Nějak se jim ta logika vypařila.

1 Like

Za C) podvody 15 znaků

Zbytočné riešiť, len ma to baví :smiley:

1 Like

Ok posaď Maxa do Ferrari a ideme sa pozrieť či v tom vyhrá titul.
Rovno poviem nie

Taky to beru s nadhledem. :wink:

To je snad blbost že by to řešili až teď, když už nemá šanci si nic najet?

To bola irónia :slight_smile:

Každý normálny človek bude s tebou súhlasiť. Monopost je must have bezohľadu na talent pilota

1 Like

Nejlepší pilot světa, vesmíru i odlehlých vesmírů. Klobouk dolů, smekáme a štěstím pláčeme!!!
Jsme zpátky tam, kde jsme dle zásluh dávno měli být!
Děkujeme Dia

3 Likes

No právě, hlavně by tam musel přijít trest, jako o Ocona, takže by to mělo být v pořádku, tam šlo o ten rear zvedák, že se dotýkal monopostu

“Rozdílovým” pilotem jsem poukázal na logiku Hamilton fans v době Mercedes éry. Sám jsem ji kritizoval. A Charlese považuji za pilota schopného vyzvat kohokoli, i MV, což jsem už taky opakovaně napsal.

1 Like