LIVE: Veľká cena Sao Paula 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Max první, pískej konec :sunglasses:

Právě. Pokud ty gumy trochu pošetřil…

Je prilis pomaly. Mali by ho teraz povolat do boxov.

Co vymyslel McL s Norrisom ani oni netusia

No, tak teď si netroufám tipovat, jestli Max vydrží vepředu do konce. Skoro by mohl.

nie je dôvod, P2 je maximum

tak očividne je dôvod, to pekne pos*ali

A sotva jsem to dopsala, jde do boxů. No nevím, dnes nějak ty strategie nedávám.

Norris je moc rychlý…

Spanila jizda se nam zacina.

RB ho nemali volať do boxov…

spravili chybu…

1 Like

SC bych prosil.

Měli, ale o 5 kol dříve.

Ja? Neutocim na nikoho.
Podla teba to bola divebomba a Oscar je magor?
Preto som sa primarne ozval.
Nenajdes jediny prispevok kde spochybnujem trest, ale tak ako aj ini komentatori vidim okolnosti inak a chcem slusne diskutovat, ale tu to nejde zjavne :slight_smile:

Ceresnicka na torte je, ze je lahko dohladatelne ze uz som bol nazvany Lando fanatik (pritom sa do mna niektoricjeho fans navazanu), McLaren fanatik (pritom ich kritizujem) a teraz som Oscar milovnik, to dava zmysel :sweat_smile: …ak to pise agresivny a vulgarny, skutocny fanatik co tu dostal x banov…

1 Like

BOHA TEN eisele sa fakt neda počuvať…ten dobre že orgazmus nemá pri tom verstappenovi

Neeee to se nemelo staaaat :flushed:

Nie, uz pred boxami stracal pol sekundy na kolo, to by nevydalo ani na podium.

Mercedes by si měl udělat DRS train.

stracal pol sekundy na Landa, Antonelliho držal cez 13 sekúnd

1 Like

Napriek vsetkemu sa ale aj dnes ukazuje Maxove majstrovstvo. Po hroznej kvalifikacii nadherny comeback a je v boji o podium. Ba co viac, vysoko pravdepodobne zdola jeden z Mclarenov. A to dnes rozhodne nemal len stastie, ten defekt ho stal vela casu. Prislo mi dolezite to spomenut po tej vcerajsej sprske skodoradosti.

6 Likes

Ten Max není zas žádný vořezávátko ve formuli 1 řekl bych