LIVE: Veľká cena Sao Paula 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Dnes Max nemal konkurenciu,tak je to.Lando ešte zaútočí vo Vegas keď bude sucho.Neviem či vo Vegas prší.

Este ze Norris predbehol tolko aut po restartoch…

2 Likes

samozrejem aj vo Vegas prší, ale neočakáva sa, že počas víkendu F1 tam bude pršať, šance sú zatial velmi malé …

Lando zaútočí ale aký to už bude mať efekt… to je velmi malý

1 Like

Haaaha, dobre ty :sunglasses::joy:

9 Likes

Max: i have a quick question! i appreciate you all being here but i dont see any british press. do they have to run to the airport? or they didn’t know where the press conference is?

Nie som jeho fanúšik ale za toto sa nedá nemať ho v obľube

9 Likes

Jason, Ty si fandil Maxovi od začiatku, ako nastúpil do F1, alebo si vtedy ešte fandil niekomu inému? Lebo si to už presne nepamätám. Viem, že napríklad Bretnix začal fandiť výraznejšie Maxovi po odchode Sebastiana.

1 Like

Ale no tak Landóó :smiley:

3 Likes

reakcia Gaslyho s Oconom nemá chybu :smiley: očividne je to verejné tajomstvo a okrem pár zadubencov tu na fóre a britov, to vníma celá komunita

3 Likes

Pak až se mu nezadaří, tak se mu to vrátí.
A pak to zase bude “ach ta britská média.” :slight_smile:

1 Like

aky je vlastne kontext za tymto? vobec to nechapem

Ja som naozaj vo svojom doterajšom živote fandil len Schumimu :smiley: :slight_smile: , Max je taký “môj favorit” ale nepovažoval by som to za definíciu fandenia. :slight_smile:
(však, ako sme si písali, ja som si dokonca stavil na to, že Lando túto sezónu vyhrá, bol dobrý kurz a ja som obetoval stovečku :smiley: )

2 Likes

nič, max na tlačovke sa opýtal kde su britski novinari… pretože ich tam nevidel… oni tam neboli z dôvodu 2francuzov a 1 holandana :smiley:

aha…nedava mi zmysel to letisko ale chapem

1 Like

tak Fernando musel mať riadne bolesti, ak ledva vystupil z monopostu…

1 Like

inak neviem co vas tak prekvapuje na Verstappenovom vykone, skor by ma prekvapilo keby skoncil niekde okolo 7. miesta.
predpokladam, ze najuctihodnejsia je prva cast zavodu. Podobne z P16 na P3 to dal v 2016…

1 Like

To je tak když tým experimentuje a slepuje auto z různých verzí a pořádně nikde neví jak se to bude chovat nebo jak se to má chovat…chudák Alo.

Jako všechna čest mechanikum že to dali dohromady, ale je to doslova slepenec co tam předvádí.

3 Likes

no ono doslovne ak to preložíme čo Max hovorí tak je to

"Mam otázku, vážim si všetkých ktorí prišli, ale nevidím tu žiadnych britských novinarov, utekali už na letisko? alebo nevedia kde sa koná tlačová konferencia?

proste si Max utahoval z toho, že ak nie je na podiu žiaden britský jazdec, tak média o tlačovu konferenciu automaticky nemaju zaujem :smiley:

Asi to bylo z jeho strany zbytečné.
Oni si pak na tom rádi smlsnou zase zpátky, a bude to zase kvíkot o zaujatých médiích. :slight_smile: :smiley:

4 Likes

Tam snáď robia totálni amatéri nie ? S neobmedzenými zdrojmi s prehľadom opakovane najhorší medzisezónny vývoj, do toho totálne amatérsky junior. Mám čoraz silnejší pocit, že tu vykape aj Newey

Teď už to podle mě nemá žádné omluvy. Taky nevím zda to zachrání Newey, ale je to jediná naděje - Newey, nový větrný tunel, továrna.

2 Likes