LIVE: Veľká cena Sao Paula 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Neřekl bych, že to byla něčí chyba. Charles to poslal na vnitřek, Lando neměl kam a vyvezlo ho to.

Dneska si to Max poistil. Veľká gratulácia. Norris dostane šancu o rok, ak budú mať dobré auto. Alpine to je čistý masaker. Ale pozor, 6-7-8 miesto v PK sú bodovo 49-46-44, takže o to 6 miesto ešte bude celkom seriózna bitka. To ešte bude zaujímavé.

3 Likes

To som si tiez vravel a do istej miery to mozno podvedome robi, ale stale ma tato teoria velke trhliny. Je na nom celkovo vidiet, ze neni konzistentny. Musi este trochu zabrat. Talent tam je, ale chyba mu… ja neviem… praca s gumami? Skusenosti? Este trochu aspon? Stale verim, ze raz z neho bude velky jazdec, ale vraviet ze do buducej sezony obehne Landa, to by som si asi netrufol. Na druhu stranu, tretia sezona tiez uz nie je uplne malo. Raz aj s nim dojde ludom troezlivost. Zial.

1 Like

tak dúfajme a už sa na to teším…

buduci rok by som si velmi rád pozrel súboj Leclerc Verstapen Norris napríklad… možno by do toho zasiahol ešte Hamilton a Piastri… :popcorn: :popcorn:

uvidíme aké to bude v Las Vegas a musí teraz Ferrari postupne ten náskok ktorý Mclaren má eliminovať… ak by tento rok sa im podarilo vyhrať PK tak to by bolo neskutočné :heart:

2 Likes

Sorry, ale nikdo mu nezakazoval podávat co nejlepší výkony, a zatím byl Lando většinou lepší. Víc v tom zatím není potřeba hledat. Pokud by snad letos Norris udělal titul a přitom byl Oscar příští rok rychlejší, věřím, že by mu vůbec neubližovalo, že se na něj “kouká jako na dvojku”. Prostě se i tak pojede od nuly.

Ten Zhou je fakt komik. Este ze uz ide kade lahsie. Priserny jazdec.

1 Like

No, nezapomeňme na to, že Lando má ještě i týmovou konkurenci v podobě Piastriho a je otázka jaká pravidla hry si v tým na příští rok mezi něma nastaví. Obávám se, že , pokud si neujasní na koho vsadí již zpočátku sezóny, tak mají malou šanci.

“its not a talent orr you know ist just luck?”

… dobre som počul? :smiley:

1 Like

Lewis nedojazdí sezónu za MERC? x.com

1 Like

Jj, na otázku co dneska rozhodlo

2 Likes

Nemyslim si, ze by o sampionat bojovalo tolko jazdcov. Kedy sme nieco take naposledy mali? 2010? Myslim, ze aspon zo zaciatku sa klasicky ukaze dominancia jedneho timu a potom budu ostatni dobiehat. Ale medzi Leclercom a Hamiltonom by to mohlo byt zaujimave.

Reakcia z frustracie. Ak by boli Verstappen dnes v Norrisovej pozicii, tak tie preteky podla mna vyhra tiez.

10 Likes

Ano niekto mu buchol po hlave

no tie výkony čo podáva sú mega slabé… ale tak už končí … tak nech si ešte užije chlapec posledné závody a činský trh jeho prítomnosť v F1

Veľmi by som prial titul niekomu inému než Max, ale McLaren a Lando si to dnes prehrali sami. Max dnes skutočne zaslúžené víťazstvo. Niekedy som mal pocit, že on tam dnes bol jediný, kto vedel jazdiť.
Hoci úplný zázrak to zase nebol, bolo to veľmi o šťastí a smole, a síce Max vyhral zo 17. miesta, ale netreba zabúdať, že aj Gasly s Alpine (!) sa pri rovnakej dávke šťastia dostal z 15. miesta na 3.

4 Likes

Nech tam daju Micka na dva zavody, aby okolo neho vznikol hype a Audi este prehodnotilo Bortoleta.

Tady se dá Landovo naštvaní pochopit. Prostě red flag změnilo závod. To pravdilo výměny pneu je hloupé a upravil bych to.
Ale fakt je ten, že se Lando po tom restartu nedokázal přepnout zpátky a přijde mi, že Lando je zaskočenej tím, jak se dostal do možnosti boje o titul, není zatím na to ready. Ale není potřeba mu vyčítat i to, co tam není, třeba ego (namyšlenost)

2 Likes

tak Leclerc bude mať navrh … predsa ten monopost pozná a v tom teame je doma…

skôr ak Ferrari postaví buducu sezonu majstrovský material… tak pre Hamiltona to bude kariera s megaštastím :smiley:

každopádne momentálne su velmi blizko RB, MCL, Fer … samozrejme neočakávam buducu sezónu takto vyrovnané súboje ako teraz…

skor by som si stavil na Ferrari že vystihne začiatok sezóny ako to mali s Charlsom 2022 a postupne ich niekto dobehne…

Obávám se, že Mika už v ostré F1 neuvidíme.

1 Like