Veď jasné on určite aj má kvality, len na môj vkus je niekdy too much = trošku viac rozmýšľať by mu neuškodilo.
Pokud se nemýlím, tak Leclerc je oficiálně mimo hru o titul ne?
To ano. Tak trochu Max.
Renault se o tomto víkendu dostal na šesté místo před Haas.
Som zvedavy, ci dnes Perez bude zvoleny za jazdca dna, predsalen sa tiez celkom posunul polom a zviedol nejake boje.
Opožděně děkuji za info, teprve po závodě jsem zjistil, o co přesně jde.
Škoda, že nedokázali udělat za ta léta lepší motor. Vždycky měli zajímavé nápady na autě.
Přál jsem jim to.
Dobrá zpráva, nakonec budou mít míň času v tunelu na vývoj
V suverénne top aute na gride dobrej pol sezóny ?
Je toto veľmi málo.
A hlavne tie štarty sú hrôza a ten čas ozaj mohol venovať tomuto.
U motoru je to jinak, než s podvozkem.
Vlastně i ten dnešní úspěch je díky mizerné podlaze, která dnes bez různých cimprlátek byla ve vysoké vodě výhodou.
DOTD je Max. 39,6% hlasů. Latinskoamerickou zaujatost dneska reprezentuje Colapinto na P3, který vyšplouchl Gaslyho.
Ale větší výplatu od Liberty.
Koukal jsem na to z onboardu, uplná šilenost. Tohle měl Alonso odstavit…
Stratégie Mercedesu sú pre mňa záhada už istú dobu.
Tu nemali čo stratiť ale mohli obrovský veľa získať…
A oni nejdú do rizika
Proste ostanú takto konzervatívni ti stratégovia.
Horšie ako skončili by asi skončiť nemohli ak by to riskli a aj išli po gumy neskôr…tam boli vyrazne pomalšie auta…ale ako vieme získali by možno win.
Zase Max bol v pozícii kde nemal čo stratiť podľa mňa …tak sa mu to asi robilo lahsie
Je to srdcem i tělem válečník, ještě v těch letech které má, zpackaná kvalifikace a i tak to dotáhne do konce s monopostem, který byl dost těžce ovladatelný, obdivuhodný výkon
To že psychicky Lando na titul nemá podpíšem kedykoľvek ale že by bol rozmaznávaný relatívne dobrým autom to je trochu cez čiaru. McLaren ma relatívne dobre auto ani nie cele 2 roky, dovtedy sedával v celkom úbohom aute na to že to bol McLaren a vždy sníval o bojoch o titul.
Bedna je víc, než nevýznamné hlasování diváků.
Poslední nedojel a jeho doba se krátí, tak je třeba si tak nádherné tratě užít.
Nemělo by se zapomínat, že hlavní ingredienci - schopnost rychlosti - má. Třeba Zaandvort byl v jeho podání “impressive”. Ale jak jsem napsal výše, tím, že se ocitl v boji o titul, jakkoli za nepříznivých okolností - protože se do něj dostal v době, kdy měl Max solidní náskok, takže pro Landa ne moc komfortní pozice - vzniká teď otázka, jestli ho to negativně neovlivní, neuvízne mu to v hlavě jako pochybnost.
Ale odpověď dostaneme v příští sezóně, takže bych to nadhodil spíše jako otázku a ne jako prognózu.