No ale straca 6s za G-boyom.
Áno, oni sa vlastne iba postavili na štart, potom len v rámci jedného kola nešli do boxov a zadarmo ziskali pozície.
To jazdenie na vode pomedzi to a (zatiaľ) nemohúcnosť Georga predbehnúť Gaslyho je úplne nič.
Aj to, že Ocon pred reštartom dokázal robiť gap na Maxa.
Chi chi, Piastri muze Norrisovou poustet kazdej zavod, ale opacne ne.
Ale pojďme jinam, Alpine jedem! Už to dovezte!!!
Max má ta nejrychlejší kola jako zábavu.
Prajem to fakt Alpinu
No, pred pretekmi som si hovoril, ze keby sa Verstappenovi podarila repriza Brazilie 2016, (alebo 2017?) bolo by to fajn
Treba fakt uznať, že Verstappen to na vode vie.
Urcite ano, ja si myslim ze Lando ma sancu v buducnosti ale jeho psychika je jeho momentalne najvacsi super. A tomu bude celit kazdy jazdec ktory bude mat sancu na titul. Najlepsie sa jazdi tym ktorym o nic nejde. A tu zodpovednost zatial Lando nezvlada…
Taky držím palce. Mohl jim to ten Max nechat, on má vítězství habaděj.
Za tu bídu celou sezónu by si to snad zasloužili, taky jim to přeju.
S psychikou a jeho slabou hlavou tady moc radeji nepis… Dostanes hate jako ja, kdyz to tvrdim celou sezonu.
Spěchá do cíle, aby nebyl čas na nějakou divočinu.
wow, tolko mechaničiek
Tak to asi přece jenom ne .
Že ta nejrychlejší kola Maxe ještě baví…
Norrisov celosezonny vykon a jeho posobenie v boji o titul budem hodnotit az po poslednych pretekoch. Aj ked by takyto vysledok dnesnych pretekov podla mna v podstate rozhodol.
Bohužiaľ vyhrá psychopat Max. Dnes sa dá kúpiť všetko. McLaren sa má čo učiť. Keby to bolo opačne, tak by Lando cez Pereza neprešiel, rozbil by ho. Mali použiť oskara a zostrelit Maxa.
Velmi pekny pristup od Alonsa. Taketo momenty robia sport krajsim.
No nevím, neměl by to Alonso odstavit? Jestli dojede předposlední nebo vůbec je snad jedno.