LIVE: Veľká cena Sao Paula 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Chape, s kym bojuje o sedacku.

4 Likes

Sporo odeté ženy tu predsa ale občas pridá pre spestrenie najmä bob. :slightly_smiling_face:

Uz aj pred red flag, jazdil Verstappen velmi dobre. Tipujem, ze aj Norris bude ten prvy, kto uzna, ze to dnes zvrzal.

7 Likes

Tu si odpykal během červených vlajek - 10 s čekali, než mu vyměnili kola :slight_smile:

1 Like

Klobúk dole ale dnes pred Alpine.

10 Likes

v suboji Perez vs Lawson ? to uz by bola anekdota.

1 Like

Uz len tie predbiehacie manevre od Verstappena boli dnes velkolepe. K tomu sa nikto ani len nepriblizil.

14 Likes

Každý, jo?

Hezké dezinfo. :wink:

1 Like

Asi jste chyběl. MV byl zasekaný za ChlC.

Ka som si pamatal Puffove prispevky o Charlottke. Ak som sa pomylil a bol to bob, tak sa ospravedlnujem.

No, ak to takto dopadne, tak sa tesim na tu skromnost a pokoru, s ktorou Helmut Marko prijme tento vysledok.

1 Like

Stastie praje pripravenym. Verstappen je sampion. Väcsinou jazdcom prajem podla sympatii alebo niecoho, cim si ma ziskaju. Ale u Maxa je to proste podla cisteho umu na trati. Ten chalan je neskutocny.

Norris je len joke.

1 Like

Odporucam prestat sa stazovat vzdy na niekoho, Norris sa do konca preteku nedostane ani pred Leclerca ktory sa trapi. To fakt chces takehoto sampiona ? Mozno niekedy nabuduce ale nie tento rok/

2 Likes

Opravdu jim přeju P2 a P3. :+1: I když George se zdá být proti.

2 Likes

Perez to este dnes rozbije

Urcite uzna, ze im dnes do kariet zahralo cisto stastie a ze to bola dnes len loteria, kde mohol vyhrat ktokolvek.

1 Like

Neurazaj jazdcov, nikto okrem Strolla tam nie je joke.

1 Like

To bude určite jeho koniec v RB ak by tak “spravil”.

Veľa sa rozprávalo, že Brazília bude jeho posledná (predtým síce podobne o Mexiku)

Teraz ma jednu ulohu, nevyvolat SC.

Naprosto jednoznačně pilot dne. Do této chvíle Verstappen league.

2 Likes