Chape, s kym bojuje o sedacku.
Sporo odeté ženy tu predsa ale občas pridá pre spestrenie najmä bob.
Uz aj pred red flag, jazdil Verstappen velmi dobre. Tipujem, ze aj Norris bude ten prvy, kto uzna, ze to dnes zvrzal.
Tu si odpykal během červených vlajek - 10 s čekali, než mu vyměnili kola
Klobúk dole ale dnes pred Alpine.
v suboji Perez vs Lawson ? to uz by bola anekdota.
Uz len tie predbiehacie manevre od Verstappena boli dnes velkolepe. K tomu sa nikto ani len nepriblizil.
Každý, jo?
Hezké dezinfo.
Asi jste chyběl. MV byl zasekaný za ChlC.
Ka som si pamatal Puffove prispevky o Charlottke. Ak som sa pomylil a bol to bob, tak sa ospravedlnujem.
No, ak to takto dopadne, tak sa tesim na tu skromnost a pokoru, s ktorou Helmut Marko prijme tento vysledok.
Stastie praje pripravenym. Verstappen je sampion. Väcsinou jazdcom prajem podla sympatii alebo niecoho, cim si ma ziskaju. Ale u Maxa je to proste podla cisteho umu na trati. Ten chalan je neskutocny.
Norris je len joke.
Odporucam prestat sa stazovat vzdy na niekoho, Norris sa do konca preteku nedostane ani pred Leclerca ktory sa trapi. To fakt chces takehoto sampiona ? Mozno niekedy nabuduce ale nie tento rok/
Opravdu jim přeju P2 a P3. I když George se zdá být proti.
Perez to este dnes rozbije
Urcite uzna, ze im dnes do kariet zahralo cisto stastie a ze to bola dnes len loteria, kde mohol vyhrat ktokolvek.
Neurazaj jazdcov, nikto okrem Strolla tam nie je joke.
To bude určite jeho koniec v RB ak by tak “spravil”.
Veľa sa rozprávalo, že Brazília bude jeho posledná (predtým síce podobne o Mexiku)
Teraz ma jednu ulohu, nevyvolat SC.
Naprosto jednoznačně pilot dne. Do této chvíle Verstappen league.