LIVE: Veľká cena Sao Paula 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Leclerc má problém dostať pneu do teplotného okna. Fakt to Ferrari nevie zahriať pneu no

Ani ked sa tu celu sezonu vysmievaju ze z RBR odchadzaju ludia a vyplakavaju, ze Verstappen je stale v sampionate prvy, netrestaju ho atd… Uplne ina situacia

7 Likes

Že na to Poofovi ještě skáčeš. Vždyť to dělá pomalu tři roky v kuse. :wink:

4 Likes

Ešte tu bude chudáčika ublíženého zo seba robiť.

2 Likes

Perez zase za Lawsonem.

Lando bude rad ak sa dostane aspon pred Leclerca

Já tu posílám ženský?
To ses spletl ne?
To máš ještě červený oči z dopoledne ne?

1 Like

Aspoň že Leclerc nedostal pentli, ta by byla přísná.

6 Likes

Jednoznačne, kedže iné incidenty sa ani neprešetrovali.

ale no tak. az do posledneho SC v podstate neurobil nic zle a bol zrazu stvrty. Toto uz je frustracia.

2 Likes

To by bylo doslova ubohé, když se Norris ani nevyšetřoval

A tam Landovi ešte visí pencla

este je stale 17 kol dokonca.

1 Like

Mimo to, Lando mohl už v úvodu předjet Russela vybudovat si pohodlný náskok tak, že by jej ani následná zbytečná výměna pneu ve vztahu k Verstappenovi nepoškodila.

Mimochodem, možná jsem to přehlédl nějak, ale neměl by mít Piastri stále ještě neodpykanou pentli +10 sec?

1 Like

Alonso tak dokonalá příležitost pro hození ručníku do ringu a on stále váhá. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Ale no, co ma tu urazas? Ja som predpoludnie stravil prijemne v prirode.
Pred chvilou si sa hral na konstruktivneho, ale ked som ta vyzliekol do naha, tak ta to rychlo preslo a uz si sa uchylil k urazkam. Moc dlho ti ta poza nevydrzala.
A nemusis sa hrat na nevinneho, tvoje uch.ylne komentare o Charlottke si kazdy moze dohladat.

3 Likes

Sorry, Norris fans, ale…

Dnes sa ukázuje, kto je šampión.

A kto by ním len chcel byť.

Pre výkony ako je dnešný Maxov pozeráme tento šport.

Snáď sa to už nezakríkne, ale zatiaľ výkon hodný jedného z velikánov F1.

7 Likes

Skazil start. A aj jeho vyrazenie na cervenu este moze mat dohru.

Ale suhlasim, dnes mal aj tu davku smoly, ktora sa v dazdi zvykne vyskytnut.

Preco si tu nadavat je pravda ze vcera sa plakalo za timovu reziu MCL a redflag ale tak vzdy je to tak ze jeden moze a druhy nie ci ide o fanusikov Maxa ci Lando atd… Berme to s nadhladom aspon uz mame pokoj a mozeme si vydychnut a titule rozdhodnute mozeme sa tesit na sviatky a Formulovu prestavku :smiley:

1 Like