LIVE: Veľká cena Sao Paula 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

To záleží na tom, koho máš reálně před sebou, zase taková senzace to není. Ale Max jel moc pěkně, to zase jo. Teď měl kliku, což se ale může stát i při suchém závodě. It´s life. Hlavně to nějak slušně a bezpečně dnes ukončit, na můj vkus moc velká divočina.

2 Likes

Merde! Todle je ale debi-ní pravidlo :-[

OK, ale když to na interech neuřídíš…

Keď máš nový motor, dobré auto, jazdí sa v daždi a v Brazílii? To bolo jasné, že Max to dotiahne vysoko.
A za to nízke umiestnenie v kvalifikácii nemôže nikto iný, len RedBull. :slight_smile:

2 Likes

Ano. Ale problemom wets je, ze v momente, ked poskytuju rychlostnu vyhodu, je uz viditelnost prilis zla na to, aby sa jazdilo. Ale s tym sa neda vela robit, pri takych velkych monopostoch je to nevyhnutne.

2 Likes

Velmi luto mi je Alpha Tauri. Svojim sposobom urobili strategicky spravne rozhodnutie, ked obuli full wets, no kvoli safety caru z neho nemohli profitovat. Ja by som so SC minimalne pockal, kym vsetci vyuziju pneumatiky do mokra.

1 Like

Keď to na interoch už nedáš, tak nie sú podmienky už ani na full wets.

1 Like

Pustil jsem závod až teď, Verstappen ze 17teho na špici? Tak to je úlet :dizzy_face:

Hulkenberg diskvalifiikovany za to, že sa vratil na trať s pomocou niekoho :smiley:

Tak Ocon, Max a Gasly jeli všichni dobře, no jelikož neměnili tak na RF vydělali nesmírně.

2 Likes

No a teď za to může McLaren že nezůstal venku, úplně stejná logika.

1 Like

Napsoledy

2 Likes

Co tohle je za je bn uté pravidlo, že traťáci nemohou pomoct vytlačit. V minulosti se to tak dělo pořád, tak proč to je teď zakázané? Některé pravidla jsou fakt neskutečné čičoviny.

1 Like

Wow, černá vlajka…to se jen tak nevidí.

3 Likes

Jel výborně a dokonce i s rozvahou.

Proč jim to trvá věčnost? :dizzy_face:

Nestraš :smiley: další bitku si Max nemůže dovolit, to už by snad musel jít zametat okruh jako součást trestu :smiley:

To jo, bezesporu. Upřímně, všichni dělali, co mohli, podmínky strašné. Co bude teď je otázka, snad to nějak bezpečně dokončí. Tohle není na moje nervy :smile: .

1 Like

V minulosti boli aj auta ovela mensie.

Vzhladom na to co sa udialo doteraz, tak o 36 kol to moze by vsetko uplne inak…

2 Likes