To záleží na tom, koho máš reálně před sebou, zase taková senzace to není. Ale Max jel moc pěkně, to zase jo. Teď měl kliku, což se ale může stát i při suchém závodě. It´s life. Hlavně to nějak slušně a bezpečně dnes ukončit, na můj vkus moc velká divočina.
Merde! Todle je ale debi-ní pravidlo :-[
OK, ale když to na interech neuřídíš…
Keď máš nový motor, dobré auto, jazdí sa v daždi a v Brazílii? To bolo jasné, že Max to dotiahne vysoko.
A za to nízke umiestnenie v kvalifikácii nemôže nikto iný, len RedBull.
Ano. Ale problemom wets je, ze v momente, ked poskytuju rychlostnu vyhodu, je uz viditelnost prilis zla na to, aby sa jazdilo. Ale s tym sa neda vela robit, pri takych velkych monopostoch je to nevyhnutne.
Velmi luto mi je Alpha Tauri. Svojim sposobom urobili strategicky spravne rozhodnutie, ked obuli full wets, no kvoli safety caru z neho nemohli profitovat. Ja by som so SC minimalne pockal, kym vsetci vyuziju pneumatiky do mokra.
Keď to na interoch už nedáš, tak nie sú podmienky už ani na full wets.
Pustil jsem závod až teď, Verstappen ze 17teho na špici? Tak to je úlet
Hulkenberg diskvalifiikovany za to, že sa vratil na trať s pomocou niekoho
Tak Ocon, Max a Gasly jeli všichni dobře, no jelikož neměnili tak na RF vydělali nesmírně.
No a teď za to může McLaren že nezůstal venku, úplně stejná logika.
Co tohle je za je bn uté pravidlo, že traťáci nemohou pomoct vytlačit. V minulosti se to tak dělo pořád, tak proč to je teď zakázané? Některé pravidla jsou fakt neskutečné čičoviny.
Wow, černá vlajka…to se jen tak nevidí.
Jel výborně a dokonce i s rozvahou.
Proč jim to trvá věčnost?
Nestraš další bitku si Max nemůže dovolit, to už by snad musel jít zametat okruh jako součást trestu
To jo, bezesporu. Upřímně, všichni dělali, co mohli, podmínky strašné. Co bude teď je otázka, snad to nějak bezpečně dokončí. Tohle není na moje nervy .
V minulosti boli aj auta ovela mensie.
Vzhladom na to co sa udialo doteraz, tak o 36 kol to moze by vsetko uplne inak…