No hezký, ale za normální okolností když startuješ 17., tak to na dobrý výsledek není.
Fiabull colapinto?
Hoši, jste zase kyselí. Přitom dneska si Max hodně vyjel sám.
A v monente, ked je tak mokro, ze sa ich oplati nasadit, sa uz neda jazdit kvoli viditelnosti.
Každé pneupmatiky majú iné optimálne okno fungovania. Wet sú v takýchto podmienkach rýchlejšie, než intermediálky, ako ukázal Perez.
Pneumatiky nie sú žiadnym problémom, problémom je vodná triešť a nulová viditeľnosť.
Moje myšlenka v tu chvíli byla taková, že všichni budou muset na wet tyres. V tom případě by Lando musel do boxů podruhé. Takto nemusel, vycházel jsem z toho, že za SC se přečká nejhorší a pak bude Lando těsně za trojicí, která ještě v boxech nebyla. Jen do toho hodil vidle Colapinto.
Dejve už si to fňukání odpusť
Koho upálili, že tam rozsypávají popel na trati?
Nebo je to součást helloweenu?
Nejedna Colalocov menezment s malinovkarmi o buducorocny kokpit? Uz podpisali?
Tusim ze polovicne, ale nie som si isty.
Ak nemali podpísané, tak po dnešku je to jasné
Ešte nás čaká 36 kôl takže by som sa nečudoval keby tu celú veľkú cenu takýmto tempom vyhral Perez
To záleží na tom, koho máš reálně před sebou, zase taková senzace to není. Ale Max jel moc pěkně, to zase jo. Teď měl kliku, což se ale může stát i při suchém závodě. It´s life. Hlavně to nějak slušně a bezpečně dnes ukončit, na můj vkus moc velká divočina.
Merde! Todle je ale debi-ní pravidlo :-[
OK, ale když to na interech neuřídíš…
Keď máš nový motor, dobré auto, jazdí sa v daždi a v Brazílii? To bolo jasné, že Max to dotiahne vysoko.
A za to nízke umiestnenie v kvalifikácii nemôže nikto iný, len RedBull.
Ano. Ale problemom wets je, ze v momente, ked poskytuju rychlostnu vyhodu, je uz viditelnost prilis zla na to, aby sa jazdilo. Ale s tym sa neda vela robit, pri takych velkych monopostoch je to nevyhnutne.
Velmi luto mi je Alpha Tauri. Svojim sposobom urobili strategicky spravne rozhodnutie, ked obuli full wets, no kvoli safety caru z neho nemohli profitovat. Ja by som so SC minimalne pockal, kym vsetci vyuziju pneumatiky do mokra.
Keď to na interoch už nedáš, tak nie sú podmienky už ani na full wets.
Pustil jsem závod až teď, Verstappen ze 17teho na špici? Tak to je úlet