Paci sa mi ako salty su tu dneska ludia Cope je niekedy tazky, chapem
Však je trapné, jak McL dělá vše pro Landa. To jsou furt prohlášení o Landově éře, vyvijí zavěšení pro něj, dělají pro něj strategii. Strašný, kdyby byl tak dobrý, tak nic z toho neotřebuje.
Rozpravky ktore on opakuje dookola a stale?
To bylo podle před tím rádiem. Ale je mi to jedno, Lando byl první, tak šel první. Zbytek ať si vyřídí bájný Mark Webber s Piastriho inženýrem nebo s kým.
Alpiny majú tento víkend nejaký gimbal v aute, že sa rozkrútila vždy tak, že skončia v smere jazdy a pohodlne pokračujú ďalej?
Tohle je to tvoje fér závodění? Zařezat Piastriho, protože mohl dát Landa?
Yuki taky dneska ve formě…
inak Sauber lepší race pace ako Mercedes, snáď ho sundá Gabi
A tie “rozpravky” su len nejaky vyplod tvojej predstavivosti, alebo sa naozaj stali?
Aby vyplakaval ze nemal clean air? To je jeho vyhovorka kazdy vikend. Dostal to o com básni stale.
dnes yuki chyba za chybou… čo sa to deje s tou druhou sedačou RB je až na štúdium vysokej školy
Jaké moje fér závodění myslíš?
Súhlasím, ale stiahnuť ho mali hneď po Norrisovi. To čo bola za sprostosť, že ukáž nám aké bude tvoje tempo s tým flat spotom.
Ty si este nikdy nezachytil jeho “clean air is king”?
Pardon, já měl pocit, že si chtěla, aby se rozhodlo na základě schopnosti jezdce a jeho výsledků. Ne zařezávání kolegy
Tvoje pocity jsou mi cekem ukradené.
Poplač si ešte, je to typicke pre fans Alonsa.
Je mi to jasné, nemáš ráda férovost
Právě. To probrzdění bylo poměrně tvrdé, tam Piastriho inženýr neměl vůbec kalkulovat. Kdyby Norris vyjel do provozu, dejme tomu, ale nevyjel, navíc právě rychlost Landovi nechybí. Jakkoli Oscar tlačil a rychlostně drží krok, asi se nedalo čekat, že by byl podstatně rychlejší než Lando.
Takže chyba úsudku.
Nie nezachytil a aj keby som to zachytil, tak nerozumiem, preco ho na zaklade toho McLaren mal nechat na starych znicenych pneumatik stracat cas na trati a nepovolat ho do boxov.