LIVE: Veľká cena Rakúska 2022 | Magazín F1 - F1online.sk

Hej ale robil to aj minulé roky keď nejazdili na špici , vždy to bolo “mizéria vo Ferrari” a pod. Dnes Max mal problém s nasadením prednej pneu Števo že “oooo” :grin:

Len jeden scenár horší než druhý. :smiley:

1 Like

No ak Ferrari nevyhrá ani s minimálne piatimi rôznymi strategickými plánmi, tak to bude solídna strategická tragédia :rofl::laughing:

Teď by měl Hamilton do boxů.

1 Like

Co zas Ferrari vymysla za blbosti. Namiesto toho aby isli na 2 zastavky a Len kontrovali verstspena ktory je pomalsi ako lecrerc a navise stratil dost v premavke vymyslaju hluposti ako znova prist o vytazsvo.

2 Likes

I když možná bude SC tímhle stylem. :smiley:

Ta pětice, to zavání safety carem.

1 Like

Pekny priklad preco nove monoposty su lepsie.

3 Likes

Ale dobre sa na to pozerá :slightly_smiling_face:

4 Likes

Neviem som jediny komu pride, ze Ferrari malo aspon jedno auto minimalne dat na podobnu strategiu ako Max… Ved mali lepsiu rychlost… takto ich mozno este Maxo ponahana na konci s cerstvymi pneu… alebo mi nieco uslo a vidim to zle ??

3 Likes

krasne suboje… :+1:

2 Likes

Ano. Nevím, na co si @ AdamXMX stěžuje. Zatím krásný a svěží závod s otevřeným koncem.

Ako môže to byť len môj subjektívny pocit ale aj ten komentár Ferrari uplatní teamovu réžiu komentuje že bohužiaľ Ferrari vymenilo jazdcov , ak Ferrari neuplatní TR " preboha prečo ich nevymenia , veď oni strácajú čas, čo to robia na boxovom múre" :grin:

Vážne? Chvíľkový súbor piatich áut v strede poľa, aj to neviem či nie len kvôli rozdielom v pneumatikách… No neviem :thinking:

Souboj mezi ChL a MV jsi neviděl?

Ani souboj mezi MV a LH (byť tam už hrály roli i i gumy)?

Ferrari dalo lecrerovi tvrde. S tym nedojdu do konca. Neexistuje. Verstspen ich na konci znici s novimi pneu.
Toto je zasa spolok klaunov nie strategia

Videl a o tom súboji predsa reč nebola.

Charles může dojet a předjet Maxe a pak na něj něco najet … pak bude muset Max do boxů a Charles může jít taky a zůstat první …

1 Like

Podle mě půjdou do boxů ještě jednou oba, takže not so great for Charles.

Ale Charles je teď rychlejší, takže pro Ferrari nic není ztraceno.

1 Like

Tak výše si stěžuješ, že je to dneska o ničem.

Podle mě je to zatím hezký závod.