LIVE: Veľká cena Monaka 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Ale jistě, Max za to nemůžu, ani za to, že se mu to stalo letos v Austrálii, Číně (2x) či Japonsku, vždy za to může zlý motor

1 lajk

Ked mas manual a pri rozjazde ti skape auto tiez to je chyba auta ?:rofl:

Dobrá vecná otázka. Ale aj kebyže mu Toto zavolá, čo mám tak na 50:50, že urobí, tak hlavne kvôli tomu aby zostal na zreteli. Veľmi dobrá príležitosť. :slight_smile:

Či ho vecne Toto potrebuje a je to dobrý nápad a či to teraz Maxovi dobre padne je vedľajšie. Ron Dennis to robil podobne a často ulovil aj keď vyzeralo, že sa nedá. (JPM napr.) To že si tým potom spôsobil často len problémy bola separátna debata.

Jaj, škoda.
Teď si představ, že by se to stalo z PP. :grin:

A v diskuzi se zase projevuje inteligence diskutujících :grin:

6 lajky

Joo, ale koho zajimaji ty mikrosekundy, jako by to melo na zavod nejaky vliv.

Ale sa chytáš na tie háčiky ako buzna na riť Honzíčku. :grin:

Už aj tvoj kamoš Dejv prišiel priložiť, môžeš mu začať vyplakávať.

1 lajk

to si nesmíš všímat, fans Maxe tohle dělají běžně

2 lajkov

Nepoužitelné fórum

3 lajkov

Inak ja nechem byt zly, ale je vobec mozne, ze toto diskusne forum tu uz viac ako mesiac poriadne nefunuguje a stale to hadze nejaky error? Podla mna som bol dost trpezlivy, ale pomaly by sa dalo ocakvat, ze sa stym nieco spravi. Je to otrasne.

Kimi jede jak Senna, a víte jak dopadl.

1 lajk

Dokonce ti to zmrzlý makrely i lajkují. :smiley:

1 lajk

Leclerc zatial vobec nestiha Hamiltonovi, to som tiez necakal…

tam nějakou vyšší inteligenci nečekej :smiley:

Proto jsou pro vás ty lajky tak důležité, že si ty svoje zvratky neustále vzájemně lajkujete :grin:

7 lajky

Stejná písnička je u Sainze a Albona :confused:

Ted uz Ferrari muze doufat jen ve stesti, i kdyz Lewis zacina stahovat, resp Kimi zpomalovat.

Ako hodiť to na Maxa, keď nevieme, čo sa vlastne stalo, je ■■■■■■■■■■ Ak sa potrdí, že to zbabral, potom sa do neho navážajte.

Takto sa len na ňom realizujete, lebo ho nemáte radi.

7 lajky

A ako presne sa prejavuje ta inteligencia? Ze na zaklade nicoho das technicky problem za vinu jazdcovi?

4 lajkov

Už se ti povedlo napsat něco k F1?

2 lajkov

Norris tu dostával od makrel sodu za každý start.
Přitom se vědělo, že to je problém převodovky a ne jeho. Tak co.. Bumerang.

2 lajkov