ja si myslim, ze to mozme brat ako realnu spravu.
Kazdopadne ako vzdy pri FIA bola urcite vybrana metodika testovania aby sa to dalo oklamat a to presne Mercedes podla mna urobil ako vzdy. A nevadi, ved o nic nejde ![]()
ja si myslim, ze to mozme brat ako realnu spravu.
Kazdopadne ako vzdy pri FIA bola urcite vybrana metodika testovania aby sa to dalo oklamat a to presne Mercedes podla mna urobil ako vzdy. A nevadi, ved o nic nejde ![]()
No, tak som si bol zaplavat, bolo to vyborne, aby som v pokoji mohol porozmyslat o dnesnych pretekoch a povedal by som, ze to dnes bola hlavne absolutna porazka F1 ako takej. Ja som sucasne pravidla celkom obhajoval, snazil som sa nebyt hned zo zaciatku kriticky a dufal som, ze sa na to bude dat dobre zvyknut, ale priznam sa, ze ma akykolvek optimizmus po dnesku uplne presiel.
Vadi mi najma to, ze celkovo F1 neposobi profesionalne. Naopak, cele to vyzera vyslovene amatersky. Mne nevadi, ze sa na novo rozlozili sily, osobne je mi aj jedno, ze Red Bull nepatri k najlepsim, len by bolo fajn, keby to cele posobilo ako pretekanie a nie ako nedokoncena fraska. Tu sa realne pozerame na to, ze kopa perfektnych a kvalitnych jazdcov sedi v srotoch, s ktorymi nevedia dojst do ciela. A tym nemam na mysli iba Maxa. Plati to napriklad aj pre Mclaren, kde uradujuci sampion nemal pomaly ani jedny bezproblemove preteky. O takom Astone sa ani nebudem rozpisovat, ten tim je v takom stave, ze je to hanbou sportu a keby si F1 este narokovala aku taku uroven, tak tie auta stiahne z trate. Ja chapem, ze sa skupinka hejterov rozvasni nad tym, ked to Maxovi na starte (opat) skape, ale realne je to podla mojho nazoru mimoriadne smutny obraz sportu. Aby jazdci ako Max, Norris, Alonso, Piastri, ani nemohli prehovorit do suboja, lebo riesia len to, aby vobec nejako dosli do ciela, o tom by pre mna nemalo byt kvalitne sutazenie. A samozrejme sa da cela vina zvalit na timy, ze su neschopne postavit normalne auta, ale ked sa tu trapi viac ako polovica startoveho pola, tak je na mieste otazka, ci problem nie je v pravidlach.
Nech si to kazdy vyhodnoti za seba, nebudem tu teraz kazdy vikend frflat, ale hadam aj najvacsi Maxov hejter uzna, ze je lepsie, ked ho porazi niekto stylom, ako to dokazal minuly rok Norris, nez ked sa to stane stylom, ze Max ani neodstartuje do pretekov.
Ty máš riadny cirkus v hlave ![]()
![]()
Mne nebolo zle a preto sa mi nemuselo ani spraviť lepšie, ale ďakujem za tvoju vrúcnu starostlivosť (to sa len tak na východe nevidí, to je skôr západný prístup) ![]()
A ani netvrdím, že sú všetci blbí. Ja to netvrdím ani o tebe. Iba že si jednoduchší, starší pán (okolo 50-55?).
Ale vidieť, že rád sa schovávaš za skupinu, aby si pôsobil odvážnejšie. Sekta je preto pre teba ideálna, môžete
a nadávať ostatným spolu= vyzeráte potom tak silnejšie
- posielam dúhočku, nech máš krajší deň po takých pretekoch ![]()
raptor je starej cirkusák, ten tu chce jen dokazovat že i on je jak medúza - bez mozku
Vidiet ze to maju tazke podla tej mentalnej lability.
Tam v tych hlavach uz je dokonane, staci vidiet co predvadzali po Verstappenovom starte ![]()
@raptor22 @Jos_Is_Back chi chi chi
Souhlasím.
1515
S tvým dovolením výměnu dnešních komplimentů ukončím, bezpředmětná je mimochodem dost.
A ne, za žádnou skupinu se neschovávám.
Myslím si, co si myslím.
Prajem Kimimu ten titul, nech aspon mame tu onaniu nad najmladsim sampionom z krku… Len dufam, ze nepride onania nad najmladsim trojnasobnym sampionom, alebo rekordnych 5 ci 7 titulov v rade.
Nieze by som mu to vylozene neprial, ale tak nejako nemam chut sa na to divat.
Kyselý hrozny, helmutko, Kyselý hrozny…
Co, chystate sa vymenit modlu?
Takhle ty vnímáš oblibného pilota? Jako modlu? tak to vysvětluje ty dekly fans RBR po včerejšku
Né, myslím tvuj komentář.
na tej vasej ponorke uz velmi nepatricipujem.
No ke dnu tu jdou fans Maxe a RBR, ale je fajn, že utíkáš z jejich lodi
tak tak, to su obvykle ti co fandili F1 ako takej. ostavaju uz len glory fans a skalni zovieda.
tak si to uzite.