LIVE: Veľká cena Monaka 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Nevím, nakolik je pravdivé, že Red Bul má nejlepší motor (příliš se mi tomu nechce věřit). Pokud ano, pak nejvýkonnější neznamená spolehlivý (McLaren by mohl vyprávět), ale především by to pro Red Bull perspektivně byla dobrá zpráva, protože šasi můžou upravovat relativně rychle. Na prognóze, kterou tady formuloval @Triper, by potom něco mohlo být.

Ale intuitivně si myslím, že motor Red Bullu nejlepší není. Jakkoli při svém debutu motorové oddělení odvedlo výbornou práci.

1 lajk

Aduo je blbost ať se týká kohokoliv.
Kimiho výkony, a všeobecně výkony Mercedesu se shazovaly, protože maji o 50 koní nejlepší motor.

Mercedes nemá nejlepší motor, nemá nejlepší šasi. Má pouze nejlepšího jezdce.

1 lajk

Alpine se odvolal

1 lajk

Jak se můžou odvolat na tresty v závodě? Však to do teď nešlo :smiley:

1 lajk

Napíše týpek, ktorého prácou je písať otrvané firemné maily a neovláda ani základy angličtiny.

Ale nehnevám sa na teba, aj keď ja by som taký kár nebol ako ty, keby sa mi takto rozplynie sen o 3. titule a je z toho takýto prepadák, ja mám v živote iné priority ako F1.

1 lajk

Promiň, Puffe, nejlepší algoritmus na P1.

Ale uznávám, že Kimi se rychle naučil mu nepřekážet, kdežto George s tím bojuje.

1 lajk

Největší drama jestli to budou nebo nebudou body jsou 2 hodiny po zavodu. We are cooked. :face_with_spiral_eyes:

2 lajkov

však to tu o tobě dávno víme

2 lajkov

Asi to pravda je.

1 lajk

V tom případě mám radost a těším se na úpravy šasi.

“Těším se” v omezeném rejstříku pocitu, že celá tahle Mandalorian and Grogu F1 je od základu špatně.

Ale si trafil do čierneho a brainlessa hneď vytlakovalo. :joy:

1 lajk

Takže nejlepší pilot galaxie s nejlepším motorem a druhým nejlpším šasi je 7 v PJ? Tak to jo

1 lajk

Však to tu o tebe dávno vieme Honzíku. :slight_smile:

Hlavně jiní si to odpykali, nejde couvnout zpět i kdyby tam byla chyba.

2 lajkov

Josíku, ty chceš po roce zase ban? Max to dneska nezvládl, ale co tu předvádíš je extrémní odpad. Lítáš tu jak pavián (akorát místo rudé prdele máš rudej ksicht) a furt jen kopeš a urážíš. Já vím, většina fans Maxe není nějak inteligentní, ale tohle je opravdu ukázka té největší hlouposti a primitivnosti

1 lajk

Hadjar bez trestu, jak jsem psal, politika :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Perez 10s

2 lajkov

Alonso bod, neuvěřitelný s takovým pekáčem :grinning_face_with_smiling_eyes: :flexed_biceps: Z P21 na P10 s nejhorším autem, a v Monaku :heart_eyes:

2 lajkov

s nejpomalejším monopostem získat 11 pozic a bod k tomu, to je jiná liga

1 lajk

sak im netreba vela, chlapci su tak mentalne labilni ze staci len lahke postuchnutie a uz su v prdeli. a jednoducho mam pravdu, staci sa pozriet na ten post kde mu zasa ustrelilo dekel :squinting_face_with_tongue: alebo na kazdy tu v diskusii

2 lajkov