Nevím, nakolik je pravdivé, že Red Bul má nejlepší motor (příliš se mi tomu nechce věřit). Pokud ano, pak nejvýkonnější neznamená spolehlivý (McLaren by mohl vyprávět), ale především by to pro Red Bull perspektivně byla dobrá zpráva, protože šasi můžou upravovat relativně rychle. Na prognóze, kterou tady formuloval @Triper, by potom něco mohlo být.
Ale intuitivně si myslím, že motor Red Bullu nejlepší není. Jakkoli při svém debutu motorové oddělení odvedlo výbornou práci.
Napíše týpek, ktorého prácou je písať otrvané firemné maily a neovláda ani základy angličtiny.
Ale nehnevám sa na teba, aj keď ja by som taký kár nebol ako ty, keby sa mi takto rozplynie sen o 3. titule a je z toho takýto prepadák, ja mám v živote iné priority ako F1.
Josíku, ty chceš po roce zase ban? Max to dneska nezvládl, ale co tu předvádíš je extrémní odpad. Lítáš tu jak pavián (akorát místo rudé prdele máš rudej ksicht) a furt jen kopeš a urážíš. Já vím, většina fans Maxe není nějak inteligentní, ale tohle je opravdu ukázka té největší hlouposti a primitivnosti
sak im netreba vela, chlapci su tak mentalne labilni ze staci len lahke postuchnutie a uz su v prdeli. a jednoducho mam pravdu, staci sa pozriet na ten post kde mu zasa ustrelilo dekel alebo na kazdy tu v diskusii