“Co to tu máme? změnu dílů během red flag za jinou specifikaci u Red bullu? šokující”
Nejsem prekvapeny, ten tym je podvodny.
“Co to tu máme? změnu dílů během red flag za jinou specifikaci u Red bullu? šokující”
Nejsem prekvapeny, ten tym je podvodny.
Však se tam Flavio přiznává, že ukončení výroby vlastních motorů nebyl jeho nápad.
O všem už bylo rozhodnuté ještě dříve, než Flavio přišel jako čistič na špinavou práci výpovědí. Prý propustil více než 300 zaměstnanců a v Renaultu ho nenávidí.
Upřímně já ten team Gucci začínám mít rád. To že pliveš na team za který jezdí tvuj oblíbený jezdec je tvoje věc, ale neměl bys ostatní za kritiku napadat.
Dělá dobře, museli to zefektivnit. Platit 300 lidí co přes 10 let neudělali dobrý motor je v F1 nesmysl
Kdo ví jestli v Kimiho krvi nějaké Sennové geny nekolují.
Máš krátké oči.
Flavio svými výpověďmi a přitom měla být výroba motorů přesunutá na jiné série.
fakt ? Williams zmenil dodávateľa ?
Co s tím má společného Williams?
Tak zatočiť k mechanikom, keď tam nie je povolaný nebude úplne chyba tímu.
si napísal, že sú najhorší tým s motorom Mercedes
A nebo taky ne. Může to být klasifikované jako chyba týmu s pokutou a varováním, když nic nezměnili a dali to zpátky. Nechám se překvapit.
… to jestli tam něco neudělali už ale nikdy nezjistíš. Problém je samotná práce v dané oblasti auta, nesměj, to je onen prohřešek, nemělo by být o čem, zbytek je politika.
Nechapu na co se čeká s penclí pro Pereze, za tohle se davala automaticky co si pamatuji. ![]()
najlepsie na tom je, ze oni si to lajkuju len sami, 90% prispevkov zubatej prisery, mindlesssheep a situsa ma dva lajky od tych zvysnych dvoch. zvysnych 10 percent im mozno olajkuje nejaky bobik, pufik ci verstappenovi hejteri
To ano, ale s Williamsem jsem kvůli loňské honbě za body letos nepočítal. Přiznávám, že je to má chyba.
Bylo mi to hned podezrele podle reci tela Hadjara, treti misto v Monaku tedy bral v pozavodnich rozhovorech dost vlazne, ani znamka po nadseni, musel vedet ze tym udelal podvod.
Už tak to byla blamáž, dost možná bude snaha již jen vše “uklidnit” a už nic neměnit.
Myslíš to cuknutí? To se dnes děje snad v každém voze při zařadění kvaltu.
Ne, myslím to jak přejel startovní box.
Nevím kde přesně to bylo, ale za tohle dostal v Astonu Alonso 5 vteřin.