Tak Alonso skoro body ![]()
Sainz dostal co se do něj vejde ![]()
Gasly třetí.
Velká škoda, že z toho nebude zasloužená bedna.
To by musel Perez konečne trafiť chlievik na štarte, čo sa mu zase nepodarilo ![]()
![]()
Dobře to zahodil no.
Kimi majster
a tesime sa na dalsiu sezonu
Asi by som nemal pridavat insult to injury, ale preco len tak odratali Russellovi jeho 5s trest, vsak si odpykal len drive through?
Bola to celkom fraska dnes, ale Antonelli ide ako drak, to mu nemozno odopriet.
Tak konec, to bylo něco
! Bravo Kimi, úžasné výkony. Uvidíme, jestli Isackovi zůstane pódium, v každém případě si zatím místo v áčku zaslouží - není důvod ho měnit. Z Arvida mám taky radost, dočkal se po smůle trochu štěstí.
za neodpykání 5s se to změnilo na drive through
Kimi je lepsi nez Senna
Tak ak si neodpykal celý trest, tak strata pozícii pre Russella o týždeň.
Opravdu jen skoro? ![]()
Tým Gaslymu pod vedením Flavia mu hodně pomohl.
Perez možná dostane pencli takže Alonso by měl bod?
Russellov osud si zasluzi zhrnutie.
- Pred vikendom zahlasi, ze mu na titul staci vyhrat vsetky preteky.
- V kvalifikacii dostane nedostojnu nakladacku od timoveho kolegu, na trati, kde sa udajne jazdec vie postarat o najvacsi rozdiel.
- V pretekoch dostane 5-sekundovy trest.
- Nasledne dostane kolo od timoveho kolegu.
- Pocas zastavky v boxoch najprv strati cas za timovym kolegom a strati ho len preto, lebo dostal kolo.
- Jeho tim urobi skolacku chybu a jednoducho odignoruje trest. Preto dostane drive through a spadne daleko mimo bodov.
Neviem, nemam ho rad, ale tu treba uznat, ze to je na jedneho prilis. To uz sa ani kovany hejter ako ja nemoze z takeho nestastia tesit. Ja som sa v Kanade smial, ked rozpraval nieco o bohoch, ale je pravda, ze keby bohovia na niekoho zoslali pohromu, tak by to vyzeralo presne takto.
Flavio mu připravil auto na bednu a Gasly to zahodil.
Na něj se přesně hodí ten starý vtip “Pane Bože, co jsem Ti udělal, že mě tak trestáš?” “Já Ti ani nevím, Ty mě nějak se.eš…”. Víc k tomu snad není co dodat.