LIVE: Veľká cena Monaka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Pozri - ani mne sa to nepáči. Ale tak evidentne sme OK s “držaním za dres” v podobe spomaľovania, tak ak je “taktický faul” za žltú, môžu si ho zvoliť.

Ale JOKER lap by bola evidentne 10x lepšia stratégia za udržanie Monaka v rámci “pretekania”.

Kedy naposledy v reálnych pretekoch dostali obidve Mercedes autá jedno kolo?

1 Like

Preco ? Ako dokážeš úmysel ?

dalo by sa v tom Joker lap predbiehat? podla coho sa bude urcovat u 20 pilotov? kto ho nesplni tak dsq?

tiez som nad tym premyslal uz, a toto su asi hlavne otazky, nad ktorymi som sa zasekol a nechcelo sa mi to dalej rozvyjat :smiley:

Nevím, ale dneska skončí nejspíš na posledních dvou místech…

Zase toto nie je real pace

Dobre Kiks, keby ti takto obehli Russella tak sa tu rozkrájaš :smiley:

4 Likes

Ty si tu chýbala. Veď sa sám priznal. :joy:

4 Likes

Vyzerá to tak, podľa mňa ani nepôjdu prezuť.

Dnes to podľa mňa ochvíľu pre úplnú srandu tohto dňa odstavia a obja pôjdu ako kedysi ten starý dobrý Kimi do výrivky

Lebo to je tak všetko čo môžu

Dnes ale strategický vďaka Williamsu a RB2 nemali čo robiť. Nemohli nič robiť.
Bohužiaľ mali obe autá pri sebe, nemali taký priestor manévrovať bohužiaľ…

Nevyšlo to, ale čo urobili zle ? Co Mohli reálne robiť aby neboli kde sú ? Nič ?

George skúsil na haluz, a nič mu to nebude platne. Len tak ako to bol statement od vedenia pretekov, tak to bol statement aj od nás, že a čo je to jedno aj tak, ale k tomuto viedli 2 povinné stopy, že je to ešte väcsia nuda a nedeje sa aj tak nič a ničomu to znova raz nepomohlo, nezískal skoro nikto. Tak to vidím ja, toto bol fuck up vedeniu F1,že má pilotov a ich názory hlboko ďaleko a len vymýšľa bludy.

Zámer mu nedokáže nikto, povie že sa len potešil že konečne ho predbehol a prišlo mu výhodnejšie to využiť, môžu mu čo ? Nič.

Ale Mercedes neurobil nič zásadne zle, oni nemali čo urobiť iné. Tam boli v pasci vďaka včerajšej Q.

Modra vlajka ve vetru vlaje.

Určite. A hlavne do Joker lap vojdeš, ak ten pred tebou nie. Niekto ho môže absolvovať na začiatku, iný čakať na koniec alebo prípadný SC.

Tu nerozumiem otázke.

Presne tak. :slight_smile:

Pořadí jako v roce 2011. :slight_smile:

RedBull-McLaren-Ferrari.

RB čeká na zázrak. Mohl by přijít,bylo by to fér :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ten Hamilton akože čo jazdí ?

Nestraš prosím ťa. Už by som nezniesol opäť tie cringe kecy v RB vysielačke po prejdení cieľom.

1 Like

Ja by som nezniesol ten kvikot zelených a iných miestnych individuí. :joy:

1 Like

Kvikot už bol keď Alo odparkoval. Teraz sa sústreďme na červené zmŕtvychvstanie :grin:

Hummer Tíme …15

No snad Verstappen vytlaci Piastriho z P4