Pozri - ani mne sa to nepáči. Ale tak evidentne sme OK s “držaním za dres” v podobe spomaľovania, tak ak je “taktický faul” za žltú, môžu si ho zvoliť.
Ale JOKER lap by bola evidentne 10x lepšia stratégia za udržanie Monaka v rámci “pretekania”.
Pozri - ani mne sa to nepáči. Ale tak evidentne sme OK s “držaním za dres” v podobe spomaľovania, tak ak je “taktický faul” za žltú, môžu si ho zvoliť.
Ale JOKER lap by bola evidentne 10x lepšia stratégia za udržanie Monaka v rámci “pretekania”.
Kedy naposledy v reálnych pretekoch dostali obidve Mercedes autá jedno kolo?
Preco ? Ako dokážeš úmysel ?
dalo by sa v tom Joker lap predbiehat? podla coho sa bude urcovat u 20 pilotov? kto ho nesplni tak dsq?
tiez som nad tym premyslal uz, a toto su asi hlavne otazky, nad ktorymi som sa zasekol a nechcelo sa mi to dalej rozvyjat
Nevím, ale dneska skončí nejspíš na posledních dvou místech…
Zase toto nie je real pace
Dobre Kiks, keby ti takto obehli Russella tak sa tu rozkrájaš
Ty si tu chýbala. Veď sa sám priznal.
Vyzerá to tak, podľa mňa ani nepôjdu prezuť.
Dnes to podľa mňa ochvíľu pre úplnú srandu tohto dňa odstavia a obja pôjdu ako kedysi ten starý dobrý Kimi do výrivky
Lebo to je tak všetko čo môžu
Dnes ale strategický vďaka Williamsu a RB2 nemali čo robiť. Nemohli nič robiť.
Bohužiaľ mali obe autá pri sebe, nemali taký priestor manévrovať bohužiaľ…
Nevyšlo to, ale čo urobili zle ? Co Mohli reálne robiť aby neboli kde sú ? Nič ?
George skúsil na haluz, a nič mu to nebude platne. Len tak ako to bol statement od vedenia pretekov, tak to bol statement aj od nás, že a čo je to jedno aj tak, ale k tomuto viedli 2 povinné stopy, že je to ešte väcsia nuda a nedeje sa aj tak nič a ničomu to znova raz nepomohlo, nezískal skoro nikto. Tak to vidím ja, toto bol fuck up vedeniu F1,že má pilotov a ich názory hlboko ďaleko a len vymýšľa bludy.
Zámer mu nedokáže nikto, povie že sa len potešil že konečne ho predbehol a prišlo mu výhodnejšie to využiť, môžu mu čo ? Nič.
Ale Mercedes neurobil nič zásadne zle, oni nemali čo urobiť iné. Tam boli v pasci vďaka včerajšej Q.
Modra vlajka ve vetru vlaje.
Určite. A hlavne do Joker lap vojdeš, ak ten pred tebou nie. Niekto ho môže absolvovať na začiatku, iný čakať na koniec alebo prípadný SC.
Tu nerozumiem otázke.
Presne tak.
Pořadí jako v roce 2011.
RedBull-McLaren-Ferrari.
RB čeká na zázrak. Mohl by přijít,bylo by to fér
Ten Hamilton akože čo jazdí ?
Nestraš prosím ťa. Už by som nezniesol opäť tie cringe kecy v RB vysielačke po prejdení cieľom.
Ja by som nezniesol ten kvikot zelených a iných miestnych individuí.
Kvikot už bol keď Alo odparkoval. Teraz sa sústreďme na červené zmŕtvychvstanie
Hummer Tíme …15
No snad Verstappen vytlaci Piastriho z P4