Myslim si, ze schopni by toho boli vsetci jazdci, len maju dost rozumu sa o to nepokusat.
Magnussen by mal dostat stopku aspon na 3 VC. To uz je cisty kktizmus. Za taketo nehody by som dal preplacat opravu auta vinnikovmu teamu. Nech si rozmyslia, ci takeho hlupaka posadia do auta. Perez je mozno v kutiku duse aj rad, nic nezavinil a nemusi sa vozit vzadu.
Ocon sa zasa ukazal ako d3ment, rad ide do toho hlavou ked ide o teamoveho kolegu… Este pocitam, ze povie, ze ho nabral Gasly.
Eisele ak sem chodis, dajte si dokopy synchro zvuku alebo to nekomentujte z piratskeho streamu ktory je o 5 sekund pozadu…
AMuS Michael Schmidt wrote that Ferrari isn’t interested in Adrian Newey anymore ?!
Co Gasly provedl, že tak soudíš?
Ako som sa obaval, Sainzovi darovali naspat 3. miesto. To je tak hlupe pravidlo.
Švédové by to mohli dát, ať zůstanou medaile v Evropě.
neměl by mít. To se bere jen, pokud je red flag před projetím S1, jestli projedou S1, tak mají pořadí z toho kola
Ale ma, uz to oficialne oznamili.
Ještě žes mi to připomněl. Zapomněl jsem si ho otevřít.
Tak RF bola ešte pred prvým sektorom
Čekám na omluvu. Psal jsem ti to před 20 minutama.
Na O2 je zvuk v pořádku, chyba bude jinde.
FIA zahodila svoje notes ohledně red flag?
Není koukám na O2 (na webu) a komentování mají asi o 3,4,5 vteřin pomaleji…
Piastri evidentne setril bateriu do tunela, preto na starte tak stratil a potom sa lepil na Leclerca
Gasly katapultoval Ocona.
Jasně. Ale tak aspoň se nedíváme celý závod na blbé, nudné kroužení. To nás bude za chvíli čekat.
Je ho nemam rad, jeho arogantne vystupovanie a vyjadrovanie mi je proste nesympaticke. Aj teraz v tej vysielacke neznel zrovna prijemne.
Jakou omluvu? Však FIA po loňské Austrálii psala, že pokud jezdci projedou S1 a pak se vyvěsí red flag, bere se pořadí z toho kola. To tam zas vzali Masiho zpátky ne?