LIVE: Veľká cena Monaka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Myslim si, ze schopni by toho boli vsetci jazdci, len maju dost rozumu sa o to nepokusat.

1 Like

Magnussen by mal dostat stopku aspon na 3 VC. To uz je cisty kktizmus. Za taketo nehody by som dal preplacat opravu auta vinnikovmu teamu. Nech si rozmyslia, ci takeho hlupaka posadia do auta. Perez je mozno v kutiku duse aj rad, nic nezavinil a nemusi sa vozit vzadu.

Ocon sa zasa ukazal ako d3ment, rad ide do toho hlavou ked ide o teamoveho kolegu… Este pocitam, ze povie, ze ho nabral Gasly.

Eisele ak sem chodis, dajte si dokopy synchro zvuku alebo to nekomentujte z piratskeho streamu ktory je o 5 sekund pozadu…

4 Likes

:eyes:

AMuS Michael Schmidt wrote that Ferrari isn’t interested in Adrian Newey anymore ?!

1 Like

Co Gasly provedl, že tak soudíš?

1 Like

Ako som sa obaval, Sainzovi darovali naspat 3. miesto. To je tak hlupe pravidlo.

5 Likes

Švédové by to mohli dát, ať zůstanou medaile v Evropě.

2 Likes

neměl by mít. To se bere jen, pokud je red flag před projetím S1, jestli projedou S1, tak mají pořadí z toho kola

Ale ma, uz to oficialne oznamili.

1 Like

Ještě žes mi to připomněl. Zapomněl jsem si ho otevřít.

1 Like

Tak RF bola ešte pred prvým sektorom

Čekám na omluvu. Psal jsem ti to před 20 minutama.

Na O2 je zvuk v pořádku, chyba bude jinde. :wink:

To je jak v nějaký hře :grinning:

3 Likes

FIA zahodila svoje notes ohledně red flag? :smiley:

Není koukám na O2 (na webu) a komentování mají asi o 3,4,5 vteřin pomaleji…

Piastri evidentne setril bateriu do tunela, preto na starte tak stratil a potom sa lepil na Leclerca

Gasly katapultoval Ocona.

1 Like

Jasně. Ale tak aspoň se nedíváme celý závod na blbé, nudné kroužení. To nás bude za chvíli čekat.

Je ho nemam rad, jeho arogantne vystupovanie a vyjadrovanie mi je proste nesympaticke. Aj teraz v tej vysielacke neznel zrovna prijemne.

Jakou omluvu? Však FIA po loňské Austrálii psala, že pokud jezdci projedou S1 a pak se vyvěsí red flag, bere se pořadí z toho kola. To tam zas vzali Masiho zpátky ne?