ale no tak ked sa mohol obetoval alfonzo pre strolla tak preco nie russell pre lujza a mohli potom skusit spomali maxa lujzom prezul by aj russell a stale bolo dost casu na to aby sa russell pokusil dohnat norrisa a trochu na neho zatlacit aj ked tu sa mozno mercedes obaval, ze by to russell zas v poslednom kole hodil do muru
Od kdy bývá svatozář hranatá?
forma do trouby by byla brutálek, ale jako nemůžu si pomoct, vím že lýtka někdy můžeš dřít prostě sebevíc a neuděláš je, ale to Krásovo těleso s těma jeho nožkama, to je moc
Hranatost je nase budoucnost, doufam
Pri sledovaní Monaka nasadil pomalšie tempo bubnovania.
No praveze riadne plieskal, ako za mojoch mladych čias troska si to spestril kedze Monako bolo nudné
Ako, chápem a neprekvapuje ma to, správanie niektorých primitívov k tebe tu hraničilo so šikanou…
Ale aspoň občas by som ťa tu privítal. Väčšinou sa mi s tebou veľmi príjemne bavilo.
P.S.: Ospravedlňujem sa za to jedno chýbajúce L u Russella, prosím, nedaj mi do držky.
Veď on Maxa spomalil dosť …dodrbal si to Lujzo z inžinierom
nespomalil, ale to nieje vytka k dzordzovi, ale k timu, oni mu mali povedat, ze treba maxa spomalit vyrazne aby lujzo nemusel zbytocne zatazovat hned od uvodu gumy co im nerobi uplne najlepsie
proste mercedes to dodrbal a naplno sa ukazala terajsia neschopnost mercedesu akoze v kompletne vo vsetkom, v tom time dnes nefunguje na top urovni nic a cim skor si to vedenie daimleru a ineosu uvedomia a vyrazia(decentne mu naznacia nech si vymysli ako chce oznamit odchod z postu sefa timu) wolffa tym skor moze zacat skutocna prestavba timu a mozno ak budu mat stastie tak to este mozu zachranit a vstupit do sezony 2026 uz s konkurencieschopnym timom ak wolff nemal az priliz velky vplyv aj na vyvoj motora
s wolffom na cele vela vody nenamutia jedine, ze by ziskali neweyho a tomu dali volnu ruku na technickym oddelenim timu a wolff by riesil len verejnu politiku timu
lenze wolff sa velmi zatial nemal k tomu aby zacal lanarit neweyho, toho zaujimal len maxo