LIVE: Veľká cena Monaka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

ale no tak :slight_smile: ked sa mohol obetoval alfonzo pre strolla tak preco nie russell pre lujza a mohli potom skusit spomali maxa lujzom prezul by aj russell a stale bolo dost casu na to aby sa russell pokusil dohnat norrisa a trochu na neho zatlacit aj ked tu sa mozno mercedes obaval, ze by to russell zas v poslednom kole hodil do muru :slight_smile:

Heh, zrovna dneska to pumpujou. :grin:

1 Like

Od kdy bývá svatozář hranatá? :grin:

forma do trouby by byla :grin: brutálek, ale jako nemůžu si pomoct, vím že lýtka někdy můžeš dřít prostě sebevíc a neuděláš je, ale to Krásovo těleso s těma jeho nožkama, to je moc :grin:

Hranatost je nase budoucnost, doufam :bowing_man:

LOL! :joy::joy: FRAJER

1 Like

Pri sledovaní Monaka nasadil pomalšie tempo bubnovania.

No praveze riadne plieskal, ako za mojoch mladych čias :joy: troska si to spestril kedze Monako bolo nudné

Ako, chápem a neprekvapuje ma to, správanie niektorých primitívov k tebe tu hraničilo so šikanou…
Ale aspoň občas by som ťa tu privítal. Väčšinou sa mi s tebou veľmi príjemne bavilo. :slight_smile:
P.S.: Ospravedlňujem sa za to jedno chýbajúce L u Russella, prosím, nedaj mi do držky. :smiley:

2 Likes

Veď on Maxa spomalil dosť …dodrbal si to Lujzo z inžinierom

nespomalil, ale to nieje vytka k dzordzovi, ale k timu, oni mu mali povedat, ze treba maxa spomalit vyrazne aby lujzo nemusel zbytocne zatazovat hned od uvodu gumy co im nerobi uplne najlepsie
proste mercedes to dodrbal a naplno sa ukazala terajsia neschopnost mercedesu akoze v kompletne vo vsetkom, v tom time dnes nefunguje na top urovni nic a cim skor si to vedenie daimleru a ineosu uvedomia a vyrazia(decentne mu naznacia nech si vymysli ako chce oznamit odchod z postu sefa timu) wolffa tym skor moze zacat skutocna prestavba timu a mozno ak budu mat stastie tak to este mozu zachranit a vstupit do sezony 2026 uz s konkurencieschopnym timom ak wolff nemal az priliz velky vplyv aj na vyvoj motora
s wolffom na cele vela vody nenamutia jedine, ze by ziskali neweyho a tomu dali volnu ruku na technickym oddelenim timu a wolff by riesil len verejnu politiku timu :slight_smile:
lenze wolff sa velmi zatial nemal k tomu aby zacal lanarit neweyho, toho zaujimal len maxo