to je skor moja reakcia na toho kto tie highlights robil
Dobrý fór
Hej a zavolaj aj Masiho
Začalo mi jich být líto, tak tam pošlu pár kaček, aby bylo líp.
Leteckej den Ocona?
To bylo asi nejlepší.
Děláš moc dobře. Jestli letos přijdou o titul tak budou mít hodně chudobný catering a to bude mít velký dopad i pro samotnou FIA, která pak nebude mít záminku za co pentlit.
Letecký dny možná budou pokračovat, v Alpine přemýšlí nad race banem pro Ocona s tím, že be se Doohan svezl v Kanadě, aby se Estie bestie poučil
Nevěřím že se to stane, ale taky jsem četl že to prý silně zvažují
Myslím, že jsou to pouze sny novinářů. Prý něco takového Famin skutečně naznačil, ale bylo to v afektu hned po bouračce.
Dnes je už ticho po pěšině.
Ocon je dobrý pilot. Není potřeba ho nahrazovat.
Dobří nevyhrávají tituly, jen ti nejlepší (nebo ti co mají dominatní monopost )
No právě, že dnes se to šíří po tom co Doohan jel dělat sedačku do Enstonu
No vidíš. Včera tisk vzpomínal i Babyho a se už na něj zapomnělo. Do pátku se zapomene i na Doohana.
No tak možná na něj zapomeneš ty, Alpina ne
Proč bych měl zapomenout. To ty zapomínáš, že fandím Gaslymu a odstavení Ocona by se mu hodilo.
Tu nie pre vlastné psychické zdravie
To sa no 1 driverom nehovorí
Aha díky, tak tohoto frajera vidím asi poprvé, novinka pro mne.
Jinak ty plechovky RB nudex, čekal jsem, že když už je to v spešl packu, tak bude i nějaký desing na plechovce, když je to ta “spešl” edice a ono nic
trochu iny pripad, kedze on vletel do zakruty rychlostou ktorou by ju nikdy nepresiel, ale toto sa stalo defacto na rovine resp. v miernej zakrute a magnussen by to presiel bez problemov ak by mu perez nechal miesto na sirku auta
perez by to v miami nedokazal vytocit ani keby mu nechali sirku 2 aut