LIVE: Veľká cena Monaka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

to je skor moja reakcia na toho kto tie highlights robil

1 Like

Dobrý fór :rofl: :rofl: :rofl:

:rofl: :rofl: Hej a zavolaj aj Masiho

Začalo mi jich být líto, tak tam pošlu pár kaček, aby bylo líp. :slight_smile:

Leteckej den Ocona?
To bylo asi nejlepší. :smiley:

Děláš moc dobře. Jestli letos přijdou o titul tak budou mít hodně chudobný catering a to bude mít velký dopad i pro samotnou FIA, která pak nebude mít záminku za co pentlit. :slightly_smiling_face:

Letecký dny možná budou pokračovat, v Alpine přemýšlí nad race banem pro Ocona s tím, že be se Doohan svezl v Kanadě, aby se Estie bestie poučil

Nevěřím že se to stane, ale taky jsem četl že to prý silně zvažují :thinking:

Myslím, že jsou to pouze sny novinářů. Prý něco takového Famin skutečně naznačil, ale bylo to v afektu hned po bouračce.
Dnes je už ticho po pěšině.

Ocon je dobrý pilot. Není potřeba ho nahrazovat.

Dobří nevyhrávají tituly, jen ti nejlepší (nebo ti co mají dominatní monopost :grinning: )

No právě, že dnes se to šíří po tom co Doohan jel dělat sedačku do Enstonu

No vidíš. Včera tisk vzpomínal i Babyho a se už na něj zapomnělo. Do pátku se zapomene i na Doohana.

No tak možná na něj zapomeneš ty, Alpina ne :stuck_out_tongue:

Proč bych měl zapomenout. To ty zapomínáš, že fandím Gaslymu a odstavení Ocona by se mu hodilo. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Tu nie pre vlastné psychické zdravie

1 Like

To sa no 1 driverom nehovorí :kissing_heart::rofl:

Aha díky, tak tohoto frajera vidím asi poprvé, novinka pro mne.

Jinak ty plechovky RB nudex, čekal jsem, že když už je to v spešl packu, tak bude i nějaký desing na plechovce, když je to ta “spešl” edice a ono nic

trochu iny pripad, kedze on vletel do zakruty rychlostou ktorou by ju nikdy nepresiel, ale toto sa stalo defacto na rovine resp. v miernej zakrute a magnussen by to presiel bez problemov ak by mu perez nechal miesto na sirku auta
perez by to v miami nedokazal vytocit ani keby mu nechali sirku 2 aut