Triper už jede zase přes dva účty?
Už se otrkal.
Nemáš rád pestrost?
Pod Binottem se bral jeden titul za druhým, přesto tu má hodně haters. Je to neznalostí minulosti nebo čistě toxic behaviour?
Já pestrost rád. Třeba, když tvrdíš, že jsi v zahradě na prohlídce, ale dáš fotku s datumem 2 dny zpátky
Stella vypadá úplně stejně.
Akorát je teď šedivej.
Bys nepoznal, že to je 20 let rozdíl.
Chyba datumovky?
Chyba v příběhu barona Prášila
Já tady minulý týden taky dával den starou fotku a přesto jsem tam ještě byl.
Jinak se ještě pozastavím nad určováním pořadí při restartu po red flag, chtělo by to upgrade. Proč v dnešní době neurčovat pořadí trochu aktivněji? Myslím že minimum je udělat to tak že prostě vezmu poslední minisektor před RF a určím pořadí projetých, ti co ještě neprojeli tak jejich další pořadí určit z předchozího minisektoru, atd. Data jsou k dispozici, proč to neudělat?
Záleží jak to FIA počítá. Kdysi se počítal průjezd cílovou rovinko, ale to ještě nebyly stopky v jednotlivých sektorech jako dnes.
Včera ale bylo vrácení Sainzové startovní pozice do očí bijící.
Oni jsou limitovaní pravidlem že pořadí se určuje bodem (možná spíše minisektorem nebo SC čárou), kde ale projeli všichni, což je z principu nedostatečné. Trochu chápu určování pořadí po RF kdy končí závod, kde maj určeno definitivní konečné pořadí kompletním posledním kolem před RF, ovšem i tam si nejsem jistý zda by si to nezasloužilo upgrade.
Musíme věřit, že FIA se musela rozhodnout podle pravidel i když nejspíše i jim tohle rozhodnutí nešlo pod nos.
Nějaké náznaky o změnách pravidel už tiskem prošly, tak doufejme, že kromě kvalifikace si FIA posvítí i na tento problém.
To všechno futruješ?
Puff sype, za chvíli bude mít větší svaly, než Hulk
Kolik máš PRka na SBD? Jestli se můžu zeptat
Jestli to přidává do betonu aby byl pevnější, tak čest jeho úsilí.
No ani nevím, skoro nic.
Železa mě moc nebaví, spíš taková lehká údržba.
D 350 jako Krása určite ne.
Ani tam moc nechodím.
1/2 se mi stejně zkazí a vyhodím to.
nevopchal tam iba nos, ved mal predne kolesa na urovni perezovych zadnych a este o kus dalej